LS2 vs. AXXİS

Ls2 ff353 ile axxis draken dekers kask arasında kaldım fiyatları aynı olmakla beraber ls2 bilindik bir kask axxisede araştırmalarım sonucu mt’nin yan markası olduğunu öğrendim. Sorum şu ki iki kasklada deneyimi olan arkadaşlar var mı? Hangisini önerirsiniz. Gönlüm axxis’ten yana ama yeni çıkmış bir marka aldığımda pişman olur muyum bilemedim.

Motosikleti
D400
ls2 ff352 kullanıyordum beni iyi korudu ve cok az ses alıyor idi

eşime ff353 mat black aldım, konfor olarak cok iyi ancak sharp 3 yıldızmış, aldıgım zaman sharp testi yok deniliyordu bulamamıstım.

mt blade kullanıyorum su an aşırı ses alıyor bazen f352 takasım geliyor.

yan marka mantıgını bilmiyorum kasklarda ancak axiss mt'nin yan markası ise daha düşük performanslı olması gerekir, ben olsam MT bile belli bir seviyede iken yan markasını almam.

Her iki kaskıda bir mağazada inceleyin. Hiç kasktan anlamıyor bile olsanız ff353 Rapid modelinin vizör kalınlığı iç ped sistemi ve malzeme kalitesini gördükten sonra az çok bir fikir edinebileceğinizi düşünüyorum. Benim tavsiyem Rapid

Motosikleti
D400
Aslında f/p olarak su an en iyi kasklardan birisi MT Thunder 3

Onu da incelemeni tavsiye ederim

ls2 modellerinde ses sorunu yasamastim, böyle derdin yoksa, tavsiye ederim f/p konusunda rakibi azdir

Rapid modelinin fiyatıda oldukça uygun Ses yalıtım konusu oldukça önemli haftada bir 150 km uzun yol yapıyorum. Rapid’in de ses durumu iyiyse tercihimi rapidden yana kullanacağım.

Sharp Test de ff353 iki yıldız olarak çıkıyor.
https://sharp.dft.gov.uk/helmets/?manufacturer=Ls-2&model=FF353+Rapid&type=1

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Aslında f/p olarak su an en iyi kasklardan birisi MT Thunder 3

Onu da incelemeni tavsiye ederim

470₺ kampanyalı satan bir yer var burda. 2018 üretimi demişti yanlış hatırlamıyorsam. Alayım mı ne dersin? Ses alması, havalandırma durumu, rahatlığı, görüşü nasıldır?

Motosikleti
D400
470₺ kampanyalı satan bir yer var burda. 2018 üretimi demişti yanlış hatırlamıyorsam. Alayım mı ne dersin? Ses alması, havalandırma durumu, rahatlığı, görüşü nasıldır?

baya ucuza satıyormuş , 650 civarlarında normalde cünkü.

Acıkcası bütçeniz bu dolaylarda ise zaten cok seceneğiniz yok, kaskın ses almasını otomatik olarak kabul etmeniz gerekiyor.

Benim tavsiyem almanız, sharp 4 test ancak güneş vizörlü kasklarda genelde öyle oluyor.

Gidip deneyin bakın, kalıpları dar biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar