Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar arkadaşlar honda cbf 150 alıcam 2.el alıcam sahibinden.com da bir çok ilan var hepside dış tan çok güzel görünüyor fakat bazı korkularım var motosiklet yağ yakarsa pistonlar sorun olursa vs. yağ yaktığı vs nasıl anlaşılır arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden...
arkadaşlar aranızda icradan motosiklet alan varmı veya başka bir araç fiyatlara baktım bana çok uygun geldi denk gelirse iyi bir motor almayı düşünüyorum ama yaptığım araştırmalar bu işte mafya olduğunu söyledi :D sizce napmak gerek nasıl oluyo bu işler hiç anlamadım
meraba arkadaşlar bende aranızda yeniyim :) 2.el honda cbr 125 imi aldım ama aldığım arkadaş biraz ses meraklısı olsa gerek ne varsa eksozu açtırmış eksoz kapağını deldirmiş içindekileri çıkarmışmı bilmiyorum gerçi içinde ne var onuda bilmiyorumda ben bu sesten çok rahatsızım çevreyide rahatsız...