eksoz kapattırma

meraba arkadaşlar bende aranızda yeniyim :) 2.el honda cbr 125 imi aldım ama aldığım arkadaş biraz ses meraklısı olsa gerek ne varsa eksozu açtırmış eksoz kapağını deldirmiş içindekileri çıkarmışmı bilmiyorum gerçi içinde ne var onuda bilmiyorumda ben bu sesten çok rahatsızım çevreyide rahatsız etmek istemiyorum bu eksoz tamir olurmu orayı nasıl kapattırabilirim 0 eksoz al demeyin 800 lira falan :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumda böyle bir başlık göreceğimi hiç sanmazdım. Herkes egzozu nasıl delerim nasıl daha çok gürültü yaparım peşinde olunca garip geldi. :)

valla nasıl olduğunu bilmiyorum lakin bu düşüncelerin için tebrik etmek geldi içimden. bir cruiser kullanıcısı olarak ben bile rahatsız oluyorum arı vızıltısı gibi egsozlardan

321.jpg

367.jpg

kardeşlerim egsoz bu durumda nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız sevinirim ;)

Son düzenleme:
hiçbişey yapamıyosan içine bulaşık teli tıka :) şaka tabi, bi ara muayeneye giderken yapmıştım :)

eksozcular halledermi usta bunu iyce bozmalarından korkuyorum bide

Ihtiyacin olan bunun gibi bir parcayi egzozcuda yaptirmak oncelikle

50mdbkiller.jpg

50mdbkiller01.jpg

Sonrasinda senin egzoz ile onu tutacak es bir delik acip krom bir alyan basli vida ve somun alip sabitlemek.

ssovalbba.jpg

ustam bu dediğini eksozcuya söyliycem kendi ayarlasın artık motoru aldığım eleman içindeki o parçayımı sökmüş kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar