B.L.S kullanıcısının son içeriği

1. B.L.S

Kaza ve Sigorta Eksperi Hk.

Öncelikle herkese iyi akşamlar. 01.11.10 tarihinde motorumla giderken sürücünün beni görmemesiyle sol taraftan darbe alarak motordan düştüm. 3 gün sonra motorumu Yamaha yetkili servisine bıraktım. Dosya açıldı (#1563094) ve geçen hafta daha yeni, eksper işlemleri başlatmış. Tamamıyla karşı...
  2. B.L.S

XVS 650 Dragstar Classic Sarı Sinyal Lambası?

Arkadaslar, 2001 model Yamaha Dragstar XVS 650 Classic icin 4 adet sarı sinyal lambasına ihtiyacım var. Muayeneden geçmem için, yalnızca sarı sinyal cam kapağı gerekli aslına bakarsanız.
  3. B.L.S

Yamaha Dragstar XVS 650 (siyah) Chopper Arıyorum.

Merhabalar. Temiz kullanılmış, siyah Dragstar XVS 650 arıyorum. Bayağı araştırdım fakat kimse satmıyor sanırım dragstarını, çok fazla ilana rastlayamıyorum. İstanbuldayım. Yardımcı olabilecek arkadaslar varsa irtibata geçelim.
  4. B.L.S

Plaka & Ruhsat

Arkadaşlar yakın bir zaman da motor almayı dusunuyorum ve tamamıyle yeni basladıgım için genel anlam da çok eksiğim var.Sizin tecrübeleriniz doğrultusunda bunları biraz da olsa gidermek istiyorum. Merak ettiğim şey şudur ki ; plaka ve ruhsat işlemleri nasıl ilerliyor? Haftaya motor almak için...

Yeni mesajlar