Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aktif kullanırken dikkat etmeye çalışıcam debriyajı vs bırakınca motor stop falan ediyor şuanlık yavaş yavaş kaçırmaya başlamış olabilir dediğiniz gibi teşekkür ederim hocam
Shell Advance Ax7 4T 10W-40 yağ kullandım yağı ben götürdüm ustaya gitmeden önce böyle bir durum hissetmiyordum sadece gaz kolu ağır dönüyordu yağ istiyor gibiydi onu söyledim sıvı gresle yağladı spreyli sanırım biraz fazla sıktığı için böyle bi durum var zincir ayarı yapılmadı sadece yağ & yağ...
Merhaba motorsiklete bugün yağ bakımı yaptırdım gaz kolu biraz ağır dönüyordu onu da sıvı gresle yağlattım fakat çıktıktan sonra fark ettim gazı açınca devir hemen geliyor fakat güç tekere sanki 0.5 1 saniye geç geliyormuş gibi hissediyorum ustaya sordum debriyaj kaçırma yapıyordur dedi ama...
CBR 250R 2015 MODEL MOTORUM VAR NASIL TARİF EDİLİR TAM BİLMİYORUM FAKAT GAZ PEDALINDA GAZ AÇIP KAPARKEN RAHAT HİSSETTİRMİYOR SANKİ BİRAZ YAĞA İHTİYACI VARMIŞ GİBİ FAKAT NERESİ YAĞLANMALI VEYA GAZ TELLERİNİ Mİ DEĞİŞTİRMELİYİM BİLMİYORUM ŞUAN KULLANILABİLİR VAZİYETTE AMA DİĞER MOTORLARA GÖRE BİRAZ...
valla inan bilmiyorum diğer filtre ile aralarında sadece klipslerinde minik bi kalınlık farkı var ama şuan takılı olan yan sanayi ben orjinalini aldım oturmadı yerine iade etmeliyim sanırım
1756911384
eski kasa için hava filtresi nereden bulabilirim ki bu durumda yan sanayi mi kullanmalıyım
Merhabalar kalyoncu dan orijinal cbr 250r hava filtresi aldım elime ulaştı fakat takmaya çalıştığım zaman üst klipsleri yerine oturmuyor sertçe yukarıya doğru bastırmama rağmen eskisini denediğimde ileri ittiğim gibi kendi kendine oturuyor sorun neden olabilir barkod numaraları falan kontrol...