Bakım yaptırırken gaz kolunu da yağlattım tekere güç 1 saniye geç geliyor

Motosikleti
CBR 250R
Merhaba motorsiklete bugün yağ bakımı yaptırdım gaz kolu biraz ağır dönüyordu onu da sıvı gresle yağlattım fakat çıktıktan sonra fark ettim gazı açınca devir hemen geliyor fakat güç tekere sanki 0.5 1 saniye geç geliyormuş gibi hissediyorum ustaya sordum debriyaj kaçırma yapıyordur dedi ama yağlamadan önce böyle bi sorun yoktu acaba gaz kablosu ayarını falan mı bozdular yağlarken spreyle daha önce yaşayan oldu mu

MOTOR CBR 250R

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
giderken gazı açınca önce devir yükseliyor hızlanma sonradan mı geliyor? öyleyse debriyaj kaçırıyordur.

Motosikleti
cbf 150
neden sonuç, motosiklet arızalarından herzaman geriye dönük haraket etmek lazım. Ustaya gitmeden önce bir sorun yoktu ama ustaya gittikten sonra böyle oldu diyorsun.

Öncelikle hangi yağı kullandı? Motor Yağında. Eğer motor yağında senin motoruna uygun bir yağ kullanmadıysa bu sorun olabilir.

Ve yüzde 1 milyon eminimki zincir boşluğunuda almaya çalıştılar ve beceremediler.

Hangi tamirci? Resmimi yoksa bisikletçiden bozmamı?

Motosikleti
CBR 250R
neden sonuç, motosiklet arızalarından herzaman geriye dönük haraket etmek lazım. Ustaya gitmeden önce bir sorun yoktu ama ustaya gittikten sonra böyle oldu diyorsun.

Öncelikle hangi yağı kullandı? Motor Yağında. Eğer motor yağında senin motoruna uygun bir yağ kullanmadıysa bu sorun olabilir.

Ve yüzde 1 milyon eminimki zincir boşluğunuda almaya çalıştılar ve beceremediler.

Hangi tamirci? Resmimi yoksa bisikletçiden bozmamı?
Shell Advance Ax7 4T 10W-40 yağ kullandım yağı ben götürdüm ustaya gitmeden önce böyle bir durum hissetmiyordum sadece gaz kolu ağır dönüyordu yağ istiyor gibiydi onu söyledim sıvı gresle yağladı spreyli sanırım biraz fazla sıktığı için böyle bi durum var zincir ayarı yapılmadı sadece yağ & yağ filtresi değişimi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gaz kolundan değildir bu gecikme.
motorla giderken devir göstergesine bakın, gaz verince devir artarken aynı anda hız da artması lazım, hızın artması gecikmeli geliyorsa debriyaj kaçırıyordur.

Motosikleti
CBR 250R
Gaz kolundan değildir bu gecikme.
motorla giderken devir göstergesine bakın, gaz verince devir artarken aynı anda hız da artması lazım, hızın artması gecikmeli geliyorsa debriyaj kaçırıyordur.
aktif kullanırken dikkat etmeye çalışıcam debriyajı vs bırakınca motor stop falan ediyor şuanlık yavaş yavaş kaçırmaya başlamış olabilir dediğiniz gibi teşekkür ederim hocam

Debriyaj manetinde boşluk var mı? En fazla yarım cm boşluk olmalı. Boşluk varsa debriyaj bitmek üzere demektir, yolda bırakır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar