ayzek kullanıcısının son içeriği

1. ayzek

Gaz Verince Stop Ediyor

Karbüratöre pislik gelmiş arkadaşın dediği gibi tahliyeden biraz akıt baktın olmuyor depo kapagını aç tahliyeyi aç tahliye hordumundan ağzınla hava üfle biraz depo fokurdasın tahliyeyi kapat depo kapağınıda çalıştır düzelir düzelmez ise karbüratörün temizlenmesi grekecek bilmiyosan hiç bulaşma o...
  2. ayzek

Böbrek taşı mevzusu..

Bugün birden bire kasıklardan başlayan şiddetli ağrı sonrasında apandis bölgesi ve sağ böbreğime yayılarak ağrı ve acının doruklarına ulaştı.Haliyle hastanenin yolunu tuttuk doktor apandisten süphelendi muayne röntgen kan sonuçları 3 saate yakın sürdü emin olamadı en son ultrasonda sağ...
  3. ayzek

Deniz sonrası kaşıntı acil yardım..

Çarşamba günü denize girdim her nekadar güneşe mağruz kalmamaya çalışsamda denizin içinde yüzerken kızarı verdim açık tenliyim ve az biraz güneşe maruz kalsam pancar gibi oluyorum hatta 19 yaşındayken biraz fazla güneşte kalınca sırtım falan su toplamıştı o zamanda bu yana genelde t-shirt ile...
  4. ayzek

Tek teker yapmak isteyen maganda yayaları ezdi !

Olay geçtiğimiz günlerde Pendik'te meydana geldi. İki kişinin bulunduğu motosiklet ilerlerken güvenlik kamerasına yansıyor. Sürücü bir anda ön tekeri kaldırarak ilerlemeye başlıyor. Ancak tek teker yolculuk kısa sürüyor. Motosiklet kontrolden çıkıyor. Bu sırada motosiklet sürücüsünün arkasında...
  5. ayzek

34 KB 2075 plaka sahibi

Az önce kağıthane tünelinde buldum plaka yeni ve vida olmadığından düşmüş sahibi buralardaysa bana ulaşsın boşuna yeniden ruhsat plaka parası vermesin..
  6. ayzek

YSS KÖPRÜSÜ SOYGUNU

Evet arkadaşlar yss köprüsü ve kuzey otoyolu adı altında bildiğiniz soygun yapılmakda. Şöyle'ki bir ara haberlere çıkmıştı 500 metre yol için gişeden geçiyorsun 65,75,85 kuruş gibi ücretlendirmeye tabi tutuluyorsun.İlk sapaktan çıkacaksın ama o yolda ücret yazılıyor nede olsa özel işletme buraya...
  7. ayzek

Teknoloji ve Otomotiv Alanında Gümrük Vergisi Kaldırıldı

Yurt dışından alış veriş yapan son kullanıcıların en büyük dertlerinden bir tanesi olan gümrük vergisi artık belirlenen alanlarda ve kategorilerde alınmayacak. Burada bizi en çok ilgilendiren kısmın ise teknoloji kategorisinin de içinde yer alması. Teknoloji Alanındaki Ürünler Artık Gümrüksüz...
  8. ayzek

Böyle birşey Mümkünmü ?

9. ayzek

turkstunt murat erdoğan vefat etti

Az önce aldim haberini allah rahmet eylesin.. [/url][/IMG]
  10. ayzek

Hudson marka kışlık korumalı tekstil motosiklet pantolonu 4xl ihtiyaç sahibine

Evet arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.. Geçen sene almiş oldugum motosiklet pantolonunu ihtiyac sabihi var ise ucretsiz vermek istiyorum elden teslim tercihimdir istanbul sisli uygun olabilir benim icin. Pantolon ustunde hernekadar 4xl yazsada lcb marka fermuarli pantolon aldim 3xl ama...
  11. ayzek

Baba Oldum :)

Erdinç bora mız sağ sağlim dünyaya geldi bugün sabahbaşlayan sancılar dur durak bilmeyince hastaneye geldik yapılan tesler sonucu doğumun başladığı fakat normal doğum gerçekleşemeyince sezaryan ile dünyaya geldi erken doğum oldu 3kg olarak gayet sağlıklı birşekilde saat 18:00 gibi dünyaya...
  12. ayzek

Cevahir avm otoparkında motosikleti olanlar dikkat

Yazıcının kartuşu bitmiş bende cevahire gittim yarım saat kadar oluyor motoru çektim yaklaşık 6 kişilik 5 i güvenlik 1 ide şefleri sanırım ne kadar tozlu kirlenmiş otoparkta yatan motor varsa direksiyon kitliymiş demeden ite kaka park alanının dışında başka bir noktaya götürerek zincirle...
  13. ayzek

Şansın Varsa Seni Toplayan Adam - Doç.Dr.Akif ALBAYRAK +18

İnternette görmüş olduğum ve ekipmanın önemi cidden anlatan bir video paylaşma gereği duydum videoda +18 arkadaşlar..
  14. ayzek

Dolma bahçe inönü stadında bombalı saldırı

Az önce haberlerde gördüm çevik kuvvete saldırı yapılmış dolmabahçeye inen yokuşta araçlar alev alev yanıyordu inşallah can kaybı yoktur bu ülke bunları haketmiyor ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ---------- 20 ye yakın yaralı olduğu...
  15. ayzek

Ktm duke 250 ayıplı mal ve spormotonun yaklaşımı

Arkadaşlar uğur büyükdeniz isimli arkadaşımız sıfır bir duke 250 almış ve alalı daha 1 ay bile olmadan şişlide 50 ile 60 km hız ile giderken motosikleti blok patllattı lastikler vs yağ olduğundan yere düşerek kazada yaptı olaya birebir şahit olmak ile beraber çekici arayışlarına girdik ve...

Yeni mesajlar