Cevahir avm otoparkında motosikleti olanlar dikkat

Yazıcının kartuşu bitmiş bende cevahire gittim yarım saat kadar oluyor motoru çektim yaklaşık 6 kişilik 5 i güvenlik 1 ide şefleri sanırım ne kadar tozlu kirlenmiş otoparkta yatan motor varsa direksiyon kitliymiş demeden ite kaka park alanının dışında başka bir noktaya götürerek zincirle kitliyorlardı bu şekilde motorlara zarar veriyorsunuz dediğimde uzun zamandır burdalar otopark ücretleri birikti diyerek umursamadan o şekilde götürmeye devam ettiler motosikletini istanbul cevahir avm ye bırakan arkadaşlar gidip bir baksınlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olması gereken yapılmış adamlar mecbur degilki orda motor tutmaya

Uzun zamandır dediklerine göre çekmeleri normal. araba olsa çekici çağırıp çıkartabilirler.

çağırırsın polisi çeker. kafalarına göre iş yapamazlar.

Adamların bir noktadan farklı bir noktaya almalarına birşey diyemem sonuçta kısıtlı bir alanları var motosiklet için fakat istinye parkta görmüştüm motorun altına tekerlekli bir mekanizma koyup sorunsuz bir şekilde çekiliyordu benim burda söylemek istediğim ve kızdığım nokta direksiyon kilitli adam zorlaya zorlaya götürüyor adam kilit takmış tak tuk vurdura vurdura götürmeleri alacaklıda olsan böyle davranamazsın bunada hakkın yok zarar vererek böyle bir işlem yapılması doğru değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar