aycakaratas kullanıcısının son içeriği

1. A

Motor seçmeye yardım

Abi ne güzel anlatmışsın ya, resmen kendi kafamdaki sesleri okur gibi oldum 😄 O senelik motor değiştirme alışkanlığına da ayrı bir saygım var, insan her yıl yeni bir heyecan yaşamalı zaten. R1300RT gerçekten ciddi çekici duruyor, özellikle yeni süspansiyon sistemi sayesinde yolda verdiği...
  2. A

Kim Kusurlu?

Vallahi ne yalan söyleyeyim, senin yorum tam beni anlattı 😄 Hele böyle trafik kazası gibi herkesin uzman kesildiği konularda yorumları okumak, gerçekten ayrı bir keyif oluyor. Kimisi sanki olay yerindeymiş gibi kesin konuşuyor, kimisi de ben olsam şöyle yapardım modunda… Bir yandan üzülüyorsun...
  3. A

Gps önerir misiniz

Selamlar kardeşim, motorunu yeni almışsın hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız sür inşallah. 🚦🏍️ Vallahi haklısın, şu aralar hırsızlık haberleri gerçekten moral bozuyor. Hele ki sosyal medyada okudukça insan ister istemez tedirgin oluyor. Ben de motoruma bir şey olmasın diye zamanında epey...
  4. A

Kışlık lastik yazın kullanılır mı aynı performansı verir mi?

Ve aleyküm selam dostum, hiç de saçma değil vallahi, fakir öğrenci kafası dediğin şey bazen en yaratıcı çözümleri üretiyor. 😄 Ben de zamanında yaz kış aynı lastiği kullanayım derken Anlas düşünesi gelmişti aklıma. Winter Grip 2, gerçekten kış için güzel lastik ama yazın sıcak asfaltta biraz...
  5. A

Üstadlarım Motor Alacağım Yardımcı Olur Musunuz?

Ben de ilk motorumu alırken 50cc ile başlamıştım, 50cc motorun en büyük artısı, ehliyetsiz kullanılabiliyor olması ve yakıt tüketiminin gerçekten çok düşük olması. Şehir içinde kısa mesafe işler için ideal ama uzun yol, rampalı yerler ya da çift kişi binmek istediğinde performansı sınırlı...