Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar. Aslında daha farklı planlarım vardı ama maalesef bir takım ekonomik sıkıntılardan ötürü bütçemi ciddi oranda düşürmem gerekti. Bütçeme göre de baya kıyas videoları ve elemeler yaparak bu iki motor arasında kaldım. İkisinin de kendine özel iyi yanları ve eksileri var...
Bu işlerde yeni sayılırım bu yüzden pek bilgim yok ancak kışları sürekli yağış alan ve şiddetli rüzgarların olduğu bir yerde yaşıyorum dolayısıyla motorumu evin bahçesine koydum brandayı çekerek. Okulum gereği eve 1 ya da 2 haftada bir gidiyorum o süre zarfınca motor hiç çalışmıyor. Bu motorun...
Uzunca düşündüm ve Cruiser / Chopper tarzı almaya karar verdim. 200-250cclik modellere bakıyorum. Mondial Nevada 250 - RKS K-Light 250 - Regal Raptor Daytona 250 seçenekler arasında sıfır olarak. Bu üçü arasında en sorunsuzu ve kalitelisi servisi olsun elektroniği olsun hangi modeli tercih...
Arkadaşlar biliyorum Japon malından şaşmamak lazım ama maalesef elimdeki bütçe kısıtlı olduğu için daha ucuz yollu motorlara yönelmem gerekiyor. Sıfır motorlara bakıyorum aşağı yukarı 100-150bin arası bütçem var ve alabileceğim motorların ve markalarının bir listesini çıkardım.
RKS
Arora
Apec...