- Konu Yazar
Arkadaşlar biliyorum Japon malından şaşmamak lazım ama maalesef elimdeki bütçe kısıtlı olduğu için daha ucuz yollu motorlara yönelmem gerekiyor. Sıfır motorlara bakıyorum aşağı yukarı 100-150bin arası bütçem var ve alabileceğim motorların ve markalarının bir listesini çıkardım.
RKS
Arora
Apec
Motolux
CF Moto
Bajaj
Mondial
Regal Raptor
Karışık olarak içerisinde sıfır alabileceğim Cruiser, Cross, Scooter, Touring, Naked ve Super Sport gibi türler var.
Markaların pek iyi olmadıklarını biliyorum ama dediğim gibi bütçeme uygun bunlar var. En iyisi marka olarak hangisidir sizce? Yedek parça olarak olsun, sağlamlık ve güvenlik olarak olsun hangi markaya yönelmeliyim? (150-250cc arası olacak alacağım motor).
RKS
Arora
Apec
Motolux
CF Moto
Bajaj
Mondial
Regal Raptor
Karışık olarak içerisinde sıfır alabileceğim Cruiser, Cross, Scooter, Touring, Naked ve Super Sport gibi türler var.
Markaların pek iyi olmadıklarını biliyorum ama dediğim gibi bütçeme uygun bunlar var. En iyisi marka olarak hangisidir sizce? Yedek parça olarak olsun, sağlamlık ve güvenlik olarak olsun hangi markaya yönelmeliyim? (150-250cc arası olacak alacağım motor).