ayarsız50 kullanıcısının son içeriği

1. A

Cross visörlü kask

Selamın aleyküm arkadaşlar uzun bi süredir konu açmıyordum şimdi kullandıgım ls2 ff351 kaskı satıp 200 tl ye camlı cross kask almayı düşünüyorum yüksek ihtimalle 2. el olacak bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
  2. A

Çinden kurtuluş yok

Arkadaşlar bundan önceki konuda dediğimki arkadaşım bi tür motosiklet arayışına girdi kendisi şuan yanımda ilanlara fotolara vs bakıyoz ama aklı bi motosiklette kaldı toplamda 2-3 model arası gidip geliyo 1- Dün dediğim gibi Kadırga KDR250 2- Mondial 125 mh drift 3- Kuba cg...
  3. A

'' Kadırga '' ?

Arkadaşlar dün bi konu açmıştım hatırlarsınız belki her neyse , dediğim gibi arkadaşım motorsiklet arayışındaydı 4000tl bütçe ile süpersport görünümlü motosiklet arıyordu dün baya baktım bende baktımları bugün arkadaşıma gösterdim çoğuda dandik markaydı her neyse arkadaşımda görünüme biraz önem...
  4. A

Son dakika motosiklet isteği bi bakın

Selamın aleyküm arkadaşlar . Az önce bi konu açmıştım şidmide bu biraz sizi yoruyorum kusura bakmayın , bi arkadaşım var şöyle 2-3 aydır motosiklet almayı düşünüyodu , ailesiyle konustu yok dedi haliyle , ama yinede bi motor arayışı içindeydi neyse son 1 haftadır ailesine çok sık bi şekilde...
  5. A

Elektirikden anlayanlar buraya park ampulü

Selamın aleyküm , bi konu hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Ben motorum üzerindeki park ampulü lambası her neyse bunu değiştirmek istiyorum , değiştirmek istediğim parça renk değiştiren ampul olacak eğer olursa , benim sorumda bu zaten rgb angel eyesim var. Olursa rgb park ampulüyle bu...
  6. A

Tulum hakkında bi bakarmısnz

Arkadaşlar selamın aleyküm benim size sorum şu olacak ben şimdiki kullandıgım mont vs değiştereceğim tekstil monttan deri tuluma geçeceğim bu tutlum nedir ne değildir avantahlar dez avantaları nelerdir ve bunun ilgili bi kaç soru sormak istiyorum umarım cevap alırım - Korumaları...
  7. A

yamaha r1 ekran simulatör yardım edin

Arkadaşlar nerden buldum o siteyi bilmiyorum ama sadece mod meni çalışıyor başka hiç bişey değişmiyor sadece kurcalamak istedim amk onuda yaptırmadılar yada ben yapamıyorum sizde bi bakın isterseniz ? bak nerden geldiğimi hatırladım SCS Nedir yani açılımını daha bilmiyorum ne işe yarıyor...
  8. A

Bazzaz nedir ne değildir ?

Selamın aleyküm abilerim ablalarım size bi sorum olacak motosikletler performans artışı quick shifter gibi özellik sağlayan bi marka var bazzaz ne yapıyor ne yapmıyor tam bilmediğim için sizinle paylaşmak istedim mesela bazza traction control diye bi alet var çekiş kontrol özelliği ekliyor...
  9. A

Ailenin yeni üyesi

Selamın aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim foruma yeni üye oldum yani aileye yeni bir fert geldi her neyse ismim mehmet nevşehirliyim yaşım 17 şimdiden tanıştığıma memnun oldum :))