Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merbaha öncelikle herkese ben Avusturyadayım şimdi burda ehliyet formuna bakıyorum 16 yaşında 50 cc 18 yaşında 500 cc 24 yaşında 600 cc üzeri ben simdi 5 ay sonra ehliyetimi alıp ninja 300 alıcam eğer 2 sene a2 ehliyetle motor kullanırsam 20 yaşında 600 cc ve üzeri kullanabilirmiyim yoksa 24...
Ben 3 sene istanbulda cbf 150 kullandim son 1 sene icindede cbr 125 250 kullandim ve zorlanmadim simdi 1 senedir avusturyadayim suan dil ogreniyorum ninja 300 alicam 7 8 ay sonra bilgilerim yeterli oldugunu dusunuyorum ama sitede gezintiden sonra yinede sormak istiyorum uygunmudur
Oncelikle selamun aleykun herkese ben avusturyada yasiyorum ve bir ninja 300 spe. Almayi dusunuyorum yakin zamanda sitenizi bayadir takipteyim ve sormak istedigim sorular var 1. Cisi arka lastigi ne kadar genisletebiliyoruz ikincisi egzozu ortadan yaptirma ihtimalim varmi olsa bile motora zarar...