ustalara soruyorum

Ben 3 sene istanbulda cbf 150 kullandim son 1 sene icindede cbr 125 250 kullandim ve zorlanmadim simdi 1 senedir avusturyadayim suan dil ogreniyorum ninja 300 alicam 7 8 ay sonra bilgilerim yeterli oldugunu dusunuyorum ama sitede gezintiden sonra yinede sormak istiyorum uygunmudur

dostum zaten sürmeyi bildiğini söylemişsin,
HEMDE İSTANBUL TRAFİĞİNDE OLDUĞUN HALDE,
bulunduğun yerde trafik yok denecek kadar az,

o sebeptendirki bence acemilik çekeceğini düşünmüyorum,
Gerisi Sana Kalmış Zaten,,,

dostum zaten sürmeyi bildiğini söylemişsin,
HEMDE İSTANBUL TRAFİĞİNDE OLDUĞUN HALDE,
bulunduğun yerde trafik yok denecek kadar az,

o sebeptendirki bence acemilik çekeceğini düşünmüyorum,
Gerisi Sana Kalmış Zaten,,,

Yurege su serptin sagolasin burada trafik yok denecek kadar az ve tum yollar kaymak gibi suruculerde cok dikkatliler istanbulda herkes trafik canavarii burda gayet normal ve duzenli normal sehir ici caddelerde bile yerde cop bulamazsin bende avusturyanin viyanaya yakin koylerindenim yollar full asfalt ve lambalar cok az :)

Emin olmamakla beraber, ninja 300, 250'nin yerine gelen ve kawasaki'nin en küçük cc'li sokak motoru değil midir ? Vel hasıl-ı kelam 300 de başlangıç seviyesi sayılmaz mı? Bence hiç bir sakınca yok çünkü 20-30 bg civarı bişey nihayetinde.

Selamlar,
Ömer

Emin olmamakla beraber, ninja 300, 250'nin yerine gelen ve kawasaki'nin en küçük cc'li sokak motoru değil midir ? Vel hasıl-ı kelam 300 de başlangıç seviyesi sayılmaz mı? Bence hiç bir sakınca yok çünkü 20-30 bg civarı bişey nihayetinde.

Selamlar,
Ömer

Bence 300 baslangic seviyesi sayilmaz cunku viteslerde ddnuslerde baslayanlar zorlaniyor ve sasiriyor elini nereye koyacagini bilmiyor gerisi allah kerim ben kendimden tam emin oldugum halde bi sorayim dedim belki atladigim veya goz onunde bulundurmam gereken seyler vardir diye ama cevabin icinde sagolasin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar