avici kullanıcısının son içeriği

1. avici

İstanbul - Antalya rota önerisi

Merhaba arkadaşlar, 15 gün sonra tatil için istanbuldan motorumla antalyaya gideceğim. Amaç yolda gezmek değil en hızlı ve güvenli yoldan varış yapmak. Bu bağlamda rota önerebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
  2. avici

Elektrikten anlayan arkadaşlar

Arkadaşlar motosiklete mercek sis farı montajı yapmam gerekiyor fakat bu sis farının çakar ve normal yanma modu var. Normal farın kablosuna sadece kısalarda yanacak şekilde idareden bağladım, uzuna alınca sis farı sönüyor. Benim bu fara nasıl bir düğme almam gerekiyor hem kapatmak hem çakar...
  3. avici

Hani motoru satıp elinde kaskla dolmuşla eve dönersinya...

Gelin bi sarılalım :pale:
  4. avici

Düştüm, (high side video)

Diğer konuda paylaşmıştım videoyu, birde konu açmak istedim örnek teşkil etmesi açısından. İlk defa kendi hatam sonucu yeri öptüm, ve ilk defa kaza videosu atıyorum. Normalde yapmam ancak ders niteliğinde olabileceğini düşündüm. Tam olarak high side olmasada, lastiklerin fabrika çıkış olması ve...
  5. avici

Hukukçu veya bankacı arkadaşlar bakabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, Geçenlerde babamı kaybettik, babam annem ile ayrılıp ikinci evliliğini yapmıştı. Geçmişte çekmiş olduğu bir kredi buluyordu ve bu kredinin 2 taksidi kaldığı sırada vefat etti. Kredi sigortalıydı ve belli bir hastalığı yoktu, kredi çekildikten sonraki 3 farklı dönemde yoğum...
  6. avici

İstanbula yakın kaçamak yerleri?

Arkadaşlar bu akşam için kız arkadaşımla konaklayabileceğim istanbula yakın doğa temalı yerler arıyorum. Böyle çardakta kahvaltı ne biliyim o tarz yerler işte. Yola akşam çıkacağımız için çok uzak olmaması önemli. Öneride bulunursanız sevinirim.
  7. avici

Fırsat Köşesi

Arkadaşlar merhaba, Motosiklet ürünlerinde yapılan yurtiçi ve yurtdışı kampanyaları, indirimleri ve her türlü fırsatı burada paylaşarak bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Kimse yazmasada ben sürekli güncelleyeceğim. İlk ürün gelsin o zaman: Sjcam Sj4000 249 tl, ben kuponla 199 tlye aldım...
  8. avici

4riders armor kullanan?

Arkadaşlar bu montu kullanan varmı? Full dana derisi görsel olarakta güzel görünüyor. Motomaxta 500 küsür lira. Çok iyi fiyatı var.
  9. avici

İstanbul parktaki apaçiler

Bugün hava güzel olunca arkadaşlarla istanbul parka gidelim dedik. Sıfır ekipmanla trafiğe açık yolda teker yapan,stopie yapan, lastik yakan,drift atan mı dersin ne ararsan vardı. Bunu çıta ile yapanda vardı 1000rr ile yapanda. Envai çeşit manifotlu şahinler, eski model bmwler drift atıyor...
  10. avici

SATILIK STEAM HESABI

AYRINTILAR İÇİN: TIKLA
  11. avici

Kenan Sofuoğlu Abartılmış Bir Sporcudur

Ön bilgi: En yüksekten en düşük klasmana doğru sırasıyla; Motogp: Özel üretim 1000 cc motosikletlerin yarıştığı motosiklet grand prix'si. Moto2: Yarışçıların motogp öncesi deneyim kazanması ve kendilerini göstermesi için yapılan 600 cc motosikletlerin kullanıldığı hazırlık şampiyonası...
  12. avici

Bajaj pulsar 200 rs hakkında görüşleriniz?

Bugün sürme fırsatı buldum ilginç bi motor açıkcası kafamı karıştırdı. Hele o egzoz'dan o ses nasıl çıkıyor hayret ettim, abs biraz traş gibi o kadar zorlamaya rağmen devreye girmedi bir türlü. Alacağımdan değilde, almak isteyen arkadaşlara bir yorum olsun.
  13. avici

2016 model motorlar ne zaman satışa sunulur?

Artık motor bakmaktan test sürüşü yapmaktan gına geldi. 650f, mt7,xj6, tenere derken yoruldum yemin ediyorum. Kapora vermekte dahil her türlü olaya girdim ama her seferinde bi aksilik çıktı içime sinen motorları alamadım, ilan kovalamaktan lenslerim eridi. Son karar olarak 2016 model cbr 500...
  14. avici

En uygun sj 4000 nerden alabiliriz?

Yurt dışı hariç arkadaşlar? İkinci el satan arkadaşlar varsa oda olabilir
  15. avici

Hasar kayıtlı motor almak?

Dezavantajları nelerdir arkadaşlar?

Yeni mesajlar