Motosikletinizden ve uzun yol tecrübenizden bahsetmemişsiniz... Varsayım üzerine şöyle öneride bulunabiliriz:
Güçlü bir motosikletiniz varsa; anayollar. Yani, D650 karayolu... Bildiğin, Sakarya'dan Antalyaya inen ana yol...
Ekonomik durumunuz iyiyse, ve İstanbul'un Avrupa yakasındaysanız, Bandırmaya, Yalovaya, veya Osmangaziye indirme yapabilirsiniz... Oradan, D650'ye bağlanırsınız... Ama sanki inip binmekle geçecek sürede körfezi dolaşırsınız da... Dinlenmiş olmak için iyidir; o da İstanbul'a dönüş yolunda daha bir önemli olur. Hazır yola yeni çıkmışken İstanbul'dan, körfezi dolanmak daha mantıklı sanki... Süre önemliyse...
İzmir tarafı, sanki daha dolaşım geldi bana doğrusu...
Bi ara aynı rotayı tersten Isparta-İstanbul yapmayı planlıyorum ama, bakalım ne zaman ... Muhtemelen iron butt klasmanına girmeyecek şekilde, fıtı fıtı geze dolaşa takılırım, ara yollardan... çaprazlamasına Uşak üstünden Bursaya veya Bandırmaya iner, kendimi karşıya atarım ...
Sizin sorunuza gelecek olursak: D650 karayolu olarak gözüküyor... Güvenli sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Adapazarı-Bilecik-Afyon-Antalya güzergahı en kısa ve güzel yoldur.
Ben yazasıya yazmışsınız

Katılıyorum görüşünüze.