AvcıBey kullanıcısının son içeriği

1. AvcıBey

Gidonu Çevirince Elektrik Kesiyor Acil Yardım

Arkadaşlar merhaba. Hero Thriller marka motosikletim gidonu sağa çevirince ateşleme kesiyor. Kablolara baktık hiçbir sıkıntısı yok. Tek tek denedlk fakat düzelmiyor. Daha önce başına gelen veya bilgisi olan var mı.
  2. AvcıBey

Led Park Ve Farların Muayneden Kusur Alması

Herkese iyi akşamlar.Bugün arkadaşım Yamaha YBR ile muayneye girdi.Led park ve led farlardan dolayı ağır kusur verdiler.Acaba bu karar o anki görevliden mi kaynaklı yoksa ledler ağır kusur mu.Bende önümüzdeki ay gireceğim de bendede led park+far+stop var .Bilgisi olan arkadaşlar lüten...
  3. AvcıBey

Elektrikden Anlayan Arkadaşlar 3 Ayak Anahtar ile 4lü Flaşör yapımı Konusunda Yardım

Merhaba Motosiklet.net ailesi.Şu videoda gördüğüm dörtlü uygulamasını kendi 100 cc motosikletime yapmak için gerekli malzemeleri almaya sanayiye gittim. Usta bana 3 ayak ledli anahtar verdi ve sinyallerin + kutubunu sağ ve sola bağla orta ayaktan şase al dedi. Bilgisi olan varsa lütfen yardım...
  4. AvcıBey

Elektrikden Anlayan Arkadaşlar 3 Ayak Anahtar ile 4lü Flaşör yapımı

Merhaba Motosiklet.net ailesi:king:.Bugün 4lü flaşör anahtarı için sanayiye gittim. Usta bana 3 ayak ledli anahtar verdi ve sinyallerin + kutubunu bağla bide şase al dedi. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi Anahtarın fotoğrafı bu.Ustaya röle de alacağım dedim röleye gerek yok dedi iyice...
  5. AvcıBey

ELEKTRİK VE AMPUL

öncelikle iyi akşamlar. :king: 100 CC Cup motosikletime led park ve stop almayı düşünüyorum.Benim orjinal ampulleri duya oturtup çeviriyorsunuz o şekilde takılıyor fakat buna hangi tip led ampulun uyacağını bilmiyorum :pr: ,mesala T10 H5 Gibi gibi... :sunny: Lütfen yardımcı olur musunuz.Şimdiden...
  6. AvcıBey

Tube Type Lastiği Tubeless'e Çevirmek

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım :king: Bende Mondial 100 cup var,üzerinde orjinal 2.50-17 ön 2.75-17 arka lastikler ve aluminyum jant var.İç lastik çok sıkıntı yaratıyor,patlar patlamaz iniyor.Bu lastiği Tubeless'e çevirebilirmiyim acaba.Yardımcı olursanız sevinirim.:) Bu arada almayı...

Yeni mesajlar