Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yamaha r125 kullaniyorum. Havalarin sogukluguyla arabamla ise gidip geliyorum. Haftasonu havalar guzelken motor sureyim dedim. Kontagi cevirdim marsa basar basmaz elektrigi kesti. Arabayla sarjlayip tekrar denedim kablolari cikarmadan sikinti yok ama kablolari cikarinca kapattigin zaman bir daha...
A2 ehliyet için gidip bi kursa başvurdum. Başvurdugum tarih şubatın sonuydu 20si civarı. Bana martın en geç ortasında direksiyon olur dediler. Her hafta arayıp sınav ne zaman hala harç yatırmamı istemediniz diye rahatsız ediyodum. Artık canıma tak etti. Adam direksiyon nisan sonu mayıs başı...
İnternetteki fiyatlara bakıyorum böyle en kötüsü en çirkini 100 dolardan başlıyo. Tabı uzunlardan bahsediyorum cücük gibi olan yastıklardan değil :)
Bende işim gereği gerek 3 boyut gerek 2 boyut çizim yapabiliyorum. Kendi tasarım sissy barımı yaptırmak gibi bi düşüncem var.
Sanayiden 2 2.5 cm...
Scooterdan sonra kendime bir vitesli motosiklet aldım. Debriyajı öğrenmek için yavaş yavaş boştan bire sonra ikiye alıp duruyordum. Nasıl olduysa bi an gaza geldim 1 2 3 derken 5e kadar çıktım. Sonra dönmem gerekti. Stop etmemesi için debriyaja bastım frenle birlikte yavaşladım fakat vitesi...
Uzun süreli araştırmalarım sonucu aklımda birsürü 250cc cruiser , chopper modeller vardı. Bugün daelim daystar 250yi görme fırsatım oldu. Çok beğendim hiç aklımda yokken 9 taksitle sıfırını aldım. :) Bu motoru bilenler yorumlarını paylaşabilir mi ?
Kendi bildiklerimi yazayım ilk başta
qm250 2006da üretildi ve sonrasında üretimi kesildi yedek parça sıkıntısı yok diye biliyorum çünkü mondialin bir modeliyle parçaları uyuşuyormuş. fiyatına 2000 diyen de var 5000 diyende :) hava soğutmalı 233cc yaklasık olarak 2 ile 3 lt arasında yakıyor...
Çünkü vereceğiniz paraya yazık olacak. Ben hep bir motosikletim olsun istemiştim. Ne olursa olsun ama bi motorum olsun. Ikına sıkına gittim çinli bi motor aldım. Neresini tutsam elimde kalıyor motor. Orta ayağa kaldırırken sol elimle gidonu sağ elimle artçı tutma kolundan tuttum. Her zamanda...
Ben scooterımın manetlerini aynalarını elciklerini değiştirmek istiyorum. Ebaydan alacağım ürünler tüm motosikletler için ortak mıdır ?
mesela vitesli motosikletlerin sağ fren sol debriyaj oluyor scooterda ikiside fren. İnternetten alacagım manetler scooter için uygun olur mu ?
vites manetiyle...
Bu konuda fazlaca soru soracağım fakat öncelik sorum şudur. Bütün motosiklet aynaları aynı mıdır. Yani internetten bi ayna sipariş ettiğimde benimkine uyup uymayacağını nereden anlayabilirim. Aynı şey manetlerle ilgili. Bildiğiniz gibi scooterde debriyaj manetinin yerine fren maneti var...
Öncelikle herkese merhaba. Ankara' da yaşıyorum. 150cc küçük bir scooterım var. Bu küçük canavarımla akdeniz veya ege turu yapmayı planlıyorum. Aklımda birkaç soru var ilk önce onları paylaşayım sizlerle. Motorum karbüratörlü doğal olarak yolda şişecektir. Böyle bir durumda ne yapmalıyım. Şu...
Hikakeyi baştan anlatmam gerekirse.. Motoruma uzun süre binmedim bu soğuk havalarda. Geçenlerde çalıştırayım dedim yaklaşık 3 4 saniye çalıştıkran sonra öksürmeye başladı ve stop etti. O gündür hiç çalışmadı motor. Hergün denedım hergün aynı şey oldu çalışıyor max 10 saniye içinde stop ediyor...
Üniversite şehrimin dışında olduğu için motoruma 1.5 ay civarı bakamadım. Bu süre zarfında hiç çalışmadı. Geçen haftadan beri uğraşıyorum fakat birtürlü çalışmıyor motorum. Aküsü dolu benzinide var.
Anahtarı takıp kontağı çeviriyorum. Marşa basıyor ilk seferde ateşlemeyide yapıyor. Yaklaşık 10...
Motoran wind 125 scooterim var. 1Aya yakındır ankara disinda olduğum için çalışmadı motor. Şimdi kontağa anahtarı takip marsa basıyorum ses geliyor ama birtürlü gazi yemiyor.bugün ilk defa gazi yedi hemen gaz verdim yaklaşık 5 sn sonra geri stop etti. Ayak marsida ise yaramıyor.Ne yapmam lazım
Merak ediyorum bu motorları cidden. Görünüş ve nakit olarak harikalar. Barkın abinin 390rc videosundan fark ettim motoru. Bu yıl üretime başlanmış heralde. İkinci el piyasası daha çıkmamış bile :) kullanan varsa beni aydınlatırsa sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-500-km-de-cizigi-bile-yok-ihtiyactan-193481251/detay/
ilan linki buradadır. Motorumu ankara dışında okuduğum için satıyorum. Motora plaka çıkarttırmamıştım daha ehliyetim yok diye. fiyat 2000 tl'dir.