Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Butun kagit mendillere selpak
Hafif ticari araclara doblo dedigimiz gibi
Arazide zorlu yerlerde gezmeye ve gezen motorlara motokros deniyor.
Motokros tanimi dogru degil veya artik bu sporlar gelisistigi
Arazide dagda bayirda kayaliklarda derelerde yuzer kiloluk yaris motorlariyla gezmenin veya...
https://youtu.be/V6knk795iJ4
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
Bu tür videoları tekrar tekrar ve gerektiğinde dondurarak izlemek gerekiyor. Burda sürücü virajı alırken selenin önüne oturarak ağırlığı ön tekere veriyor. Dikkat...
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Bir yıllık bir aradan sonra enduroya betayla devam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar...
motoru alalı birkaç hafta oldu.henüz 200km civarında. zaman geçtikçe kullanım bilgilerini paylaşacağım.henüz rodaj döneminde olduğu için sakin kullanıyorum.şu aşamada yazılacak çok fazla birşey yok. wr 250 r kullanan arkadaşların katkılarıyla ,merak edenleri bilgilendirmeye çalışırız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
dün fotodaki arkadaşla Belgrad ormanlarındaydım.
ilk defa motorla Belgrad a gittim.Şehrin dibinde süper bir yer.
orman içinde dar patikalara alışık olmadığım için biraz zorlandım.
bütün kaslarım...