Athos kullanıcısının son içeriği

1. A

Motosiklet Büyütme Tavsiyesi

Onuda düşündüm ama Versys 650 daha çekici geliyor. Birde rahmetlinin abimizin kıyaslama videosunuda izleyince Versys a daha çok ısındım 😊 O zaman UMA da standart olan parça sorunlarının katlanarak yaşanması çok olası
  2. A

Motosiklet Büyütme Tavsiyesi

Selam dostlar biraz saçma gibi gelecek ama tavsiyenize ihtiyacım var. Şöyleki şuanda Dominar 250 kullanicisiyim ve 15bin km yi devirmek üzereyim (ilk motorum). Yeni bir motor arayışım var, turlarda çantalı/eşyalı/artçılı sürüştede beni üzmeyecek bir makine bakıyorum. Ama aynı zamanda işe gidip...
  3. A

Motosiklet Temizlik / Bakım Ürünleri ve Kullanımı

Merhabalar dostlar aranıza Dominar 250 ile katıldım. Motosikletin temizlik ve bakımını yapacağım ama Motul'ün temizlik ve bakım ürünlerini hakkında aklıma şöyle birşey takıldı E1 Wash Wax Yıkama ve Cilalama, E2 Moto Wash 1L Temizleyici, E5 Shine & Go Hızlı Yıkama ve Cila, E10 Shine & Go...
  4. A

İnterkom ve Kamera Önerisi

Merhabalar, Motoru aldık şimdi ekipman ve aksesuarları ufaktan toplamaya başladım. Tecrübeli arkadaşlardan, - İnterkom için ağırlıklı günlük kullanım da üzmeyecek, ileride uzun yol yapınca kullanmak amaçlı F/P modeller, - Kamera içinde 1080p 60fps veya 4K 60fps çekim yapabilen, görüntü...
  5. A

Mont, Pantalon ve Ayakkabı Önerisi

Merhabalar Motorum Domimar 250D yi yeni siparis ettim ve ilk tecrübem olacam. Antalyada kullanmak üzere 1 yazlık ve 1 kışlık olacak şekilde 2 set (Mont, Pantolon ve Ayakkabı) yapmayı planlıyorum. Şu marka modele bakabilirsin/öneririm dediğiniz veya Antalya içinde şuradan bakabilirsiniz...
  6. A

2024 Model Domimar 250D için Aksesuar Tavsiyesi

Merhabalar, En sonunda Dominar 250 ye karar kılıp siparişini verdim. Şimdi motorsiklet için aksesuar bakıyorum. Kullanan arkadaşlar şunu kesin tak, şunu takma gibi yönlendirirseniz sevinirim. - Koruma Takozu - Egzoz Koruma Takozu - Orta Sehpa - Tur Camı - Tank Padler - Stickerlar - Elcik...
  7. A

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Konuyu biraz hortlamış gibi olacağım ama 2024 yılında uyguna bulunursa alınır mı? Parçaları bulunabiliyor mu ?
  8. A

Motorsiklet Tavsiyesi

Merhabalar Abilerim, ablalarım, kardeşlerim motorsiklet alımı arifesindeyim ama kafam şuanda çorba olmuş durumda bu yüzden siz tecrübeli grup üyelerinden tavsiye rica ediyorum. Şöyleki ; - Kullanım amacım %90 günlük toplam 50km işe git gel için kullanacağım(ileride uzun yol içinde kullanacağım)...

Yeni mesajlar