Motosiklet Büyütme Tavsiyesi

Selam dostlar biraz saçma gibi gelecek ama tavsiyenize ihtiyacım var. Şöyleki şuanda Dominar 250 kullanicisiyim ve 15bin km yi devirmek üzereyim (ilk motorum). Yeni bir motor arayışım var, turlarda çantalı/eşyalı/artçılı sürüştede beni üzmeyecek bir makine bakıyorum. Ama aynı zamanda işe gidip geleceğim içinde bir nebze yakıtı uygun olsun diye düşünüyorum(şehir içine girmiyorum). Aklımda normalde Kawasaki Versys 650 veya Dominar 400 vardı. Versys 650 için İkinci elden 2015 ve Üzeri 60bin km altında full aksesuarlı birşeyler düşünüyordum. Ama şuanda aklımı CF Moto 650Mt karıştırdı. Sizin tavsiyeniz ne olur veya 300bin civarina başka hangi motoru önerirsiniz ?
(650Mt ile Versys 650 nin benzer blokları kullandığı doğru mudur?)

Motosikleti
CB650R
650mt ile er6n aynı blok. direkt lisanslanarak üretilmiş bir blok

cfmoto 650 serisini eu ve abd pazarında bitirdi ülkemizde halen satılsa da zaten hali hazırdaki UMA kaynaklı parça sıkıntılarıyla beraber iyice derinleşebilir, özellikle grenaj ve gidon aksamı gibi parçalar

Ama blok er6n ile aynı, bloğa güvenebilirsiniz

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben de tracer 7 önererek vstrom 650cilere karşı durayım.

Tabikide V-Strom 650.
Onuda düşündüm ama Versys 650 daha çekici geliyor. Birde rahmetlinin abimizin kıyaslama videosunuda izleyince Versys a daha çok ısındım 😊
650mt ile er6n aynı blok. direkt lisanslanarak üretilmiş bir blok

cfmoto 650 serisini eu ve abd pazarında bitirdi ülkemizde halen satılsa da zaten hali hazırdaki UMA kaynaklı parça sıkıntılarıyla beraber iyice derinleşebilir, özellikle grenaj ve gidon aksamı gibi parçalar

Ama blok er6n ile aynı, bloğa güvenebilirsiniz
O zaman UMA da standart olan parça sorunlarının katlanarak yaşanması çok olası

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Onuda düşündüm ama Versys 650 daha çekici geliyor. Birde rahmetlinin abimizin kıyaslama videosunuda izleyince Versys a daha çok ısındım 😊
Versys 650 deki aynı motor denildiği üzerede Er6f'de var, forumdada tepe tepe kullanan ülkemizde gitmediği köfteci kalmayan @tommygun abim var, yüksek ihtimalle ülkemizde bulunan en yüksek kilometreye sahip Er6F'e sahip. Blok açısından yağ seviyesine dikkat edildiği sürece gayet stabil bir blok. V Strom 650 Versys 650'ye göre biraz daha tren veya ağır vasıta yönünde kalıyor.

Temiz Japon alma ihtimaliniz varsa Japon daha iyi seçenek olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine yetişemedim. Acaba adminden rica etsek motosiklet tavsiyesi istenen konulara otomatik olarak Vstrom 650 tavsiyesi verecek şekilde otomatik bir mesaj ayarlasa iyi olmaz mı? Bizi de dertten kurtarır.
Bu forum geleneği artık, ilk yetişen kazanır. :cool:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
300 bine tracer 7 versys 650 v strom zaten yok olanlar da en iyisi 10 yıllık ağır hasarlı ve 50bin kmde km gerçek kmyi söyleyemiyoruz malasef 650mtyi bu 10 yıllık külüstürlere tercih ederim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Versys 650 deki aynı motor denildiği üzerede Er6f'de var, forumdada tepe tepe kullanan ülkemizde gitmediği köfteci kalmayan @tommygun abim var, yüksek ihtimalle ülkemizde bulunan en yüksek kilometreye sahip Er6F'e sahip. Blok açısından yağ seviyesine dikkat edildiği sürece gayet stabil bir blok. V Strom 650 Versys 650'ye göre biraz daha tren veya ağır vasıta yönünde kalıyor.
Tomygun'ın Kawasaki'si bugün 150bin km'yi gördü sonunda. Darısı 200bin km'ye. 🧿

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Selam dostlar biraz saçma gibi gelecek ama tavsiyenize ihtiyacım var. Şöyleki şuanda Dominar 250 kullanicisiyim ve 15bin km yi devirmek üzereyim (ilk motorum). Yeni bir motor arayışım var, turlarda çantalı/eşyalı/artçılı sürüştede beni üzmeyecek bir makine bakıyorum. Ama aynı zamanda işe gidip geleceğim içinde bir nebze yakıtı uygun olsun diye düşünüyorum(şehir içine girmiyorum). Aklımda normalde Kawasaki Versys 650 veya Dominar 400 vardı. Versys 650 için İkinci elden 2015 ve Üzeri 60bin km altında full aksesuarlı birşeyler düşünüyordum. Ama şuanda aklımı CF Moto 650Mt karıştırdı. Sizin tavsiyeniz ne olur veya 300bin civarina başka hangi motoru önerirsiniz ?
(650Mt ile Versys 650 nin benzer blokları kullandığı doğru mudur?)
İnsanın kafası karışıyor haliyle. 8-10 yaşında Kawasaki Versys 650 ya da Japon emsalleri mi; yoksa sıfır ya da sıfır ayarında CF moto 650MT'mi?😅 Ben ne yaptım favorilere ya da plaselere değil sürpriz ata oynadım. Geçen sene 9 yaşında 2015 model 36k'da Triumph Tiger 800XRx aldım. Üstüne üstlük bu sene forumdan 2 arkadaşa da almaları konusunda tavsiye verdim. Biri XRx aldı 295 bin liraya, diğeri de @GazlayanAdem bugün XCx alacak🫣😂. Bu arada çaktırmadan V-strom 650 hegamonyasına darbe vuruyorum😁😁 Şaka bir yana kafanızdaki soru işaretlerinin gitmesi için motorları canlı görüp test etmeye çalışın kararı öyle verin.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bir ara Cfmoto 650MT'ler inanılmaz iyi fiyatlara sıfır satılıyordu. 650cc için gücü torku az kısılmış bir motora sahip, 250cc'den geçişte güzel bir noktada duruyor. Artçılı vs. üzmez. Epeyi kullanıcı kitlesi de birikti, yollarda çok görüyorum. 10 yıllık motorlar yerine *sıfır* bir Cfmoto 650MT'yi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence. (2024 model Liste fiyatı 435.750, 300k peşin + 136k kredi ile alınabilir...)

Sonradan ekleme: Sarı siteye bakarsanız çok daha ucuz fiyatlara - sizin 300k bütçeye çok çok yakın - 2024 sıfır modeller var bu arada...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar