ataykaan kullanıcısının son içeriği

1. ataykaan

sürücü belgesi çesitleri.

2. ataykaan

Rodajda motoru kullanım şekli ileride son süratini etkilermi ?

aynı model iki motorun kullanıcılarınden biri rodajda devirli , diğeri düşük devirli kullanırsa, ileride son süratleri farklı olabilir mi ? Motor sağır alışmış diye birşey varmıdır ?
  3. ataykaan

yeni kanuna göre 300 cc altı motorlar otabana giremeyecekmiş bilgisi olan varmı?

internette yeni yasayı özetlemişler bazı arkadaşlar. YENİ KANUN BUYRUN ARKADAŞLAR 01.01.2016 Tarihli motosiklet kanun değişikliği kabul edilmiş ve resmi gazete yayınlanmıştır. 01.01.2016 tarihinden itibaren AB uyum paketi değişiklikleri aşağıdaki gibidir. 1. 50 cc motosikletleri B...
  4. ataykaan

ninja 250 cc 4 silindir 45 hp geliyor.

ZX25R 0-100 5 sn civarı 2016 yılında gelmesi bekleniyor.top speed 200 + http://www.mesinbalap.com/read/11122/beginikah-wujud-kawasaki-ninja-zx25r http://nexgenbikes.com/site/2014/09/25/kawasaki-4-cylinder-ninja-zx25r-zx25rr-or-zx250-specification-leak/...
  5. ataykaan

R 25 ve Z 250 SL karşılaştırma

İki aydır Z250SL kullanıyorum.kuzende benden sonra R25 aldı.Geçen gün buluştuk karşılıklı motorları deneyip beraber dolaşmak için.İki motorda 1500 km cıvarında. Kızıltoprak Bp de depoları tam fulledik. Rota bağdat caddesinde bir iki tur oradan sahilyolu kurtköy ve otobandan...
  6. ataykaan

şimdide kedi musallat oldu

Geçen haftaki vahim köpek saldırısından sonra şimdide motora kedi musallat oldu. Motoru dışarda bıraktığım için branda aldım, hemen ertesi gün brandanın altına bir kedi yerleşti, ne kadar kapatsamda (iple bile bağladım) gene bir yolunu bulup içeri giriyor. Tecrübeli...
  7. ataykaan

köpek daldı ,köpek kovucu bir işe yaramadı

motorda daha çok yeniyim ,havayı güzel bulunca sapancaya kadar gidip geleyim tecrübe olur dedim e 5 ten yavaş yavaş güzel bir yolculuktan sonra maşukiyeye geldim girişteki benzincinin yanından sola göl tarafına girdim.köpeklerle aram iyi değil başıma geleceği bildiğimden...
  8. ataykaan

48 yaşından sonra motor öğrenilirmi

motor havesim var ama yaşım dolayısıyla çevremdekiler korkutuyor.