atakan159 kullanıcısının son içeriği

1. A

NC750 DCT Hakkında

Klavyeyi daha zeki birine verir misin? O zaman tracerı neden 2024 atmadın?
  2. A

NC750 DCT Hakkında

Kontrol olarak bir tık daha önde manuel kabul ediyorum fakat genele baktığımızda kesinlikle daha konforlu diyebilirim DCT. Sanayi ev arası en yoğun trafikte kullanıyorum hep ve gerek yolların rezilliği gerek çok fazla kamyon/tır olması sebebiyle motor değil bisiklet bile girmeyecek kadar...
  3. A

NC750 DCT Hakkında

%20-25 bir fiyat farkı var. Ayrıca araziye çıkan adam kendine motorcuyum demesin.
  4. A

NC750 DCT Hakkında

Dediğim gibi, ayarladığım modda şehiriçinde filtreleme vs. yaparken isteğim dışı vites atmıyor motor. 1783346701 Kanı hızlı kardeşim. Sende de sıkıntı var o zaman. Tuareg 660 alacağıma üstüne biraz daha koyar 1.5 katı gücünde tracer 9 falan alırım bende. HİSSEDE HİSSEDE KULLANIRIM, MERMİ GİBİ...
  5. A

NC750 DCT Hakkında

Arkadaşlar bu motorun istisnasız hiç bir muadili yok. Şu var bu var diye boşa yazıyorsunuz. Çünkü bu konforu sağlayan ana etken DCT teknolojisi. Ayrıca bu motor scooter gibi vitessiz değil OTOMATİK VİTESLİ, ikisi çok ayrı şeyler. Uzun yolda standarta, virajlı yollarda spora alıyorum, şehiriçinde...
  6. A

NC750 DCT Hakkında

DCT ile ilgili bir şey dememe sebebim NC yi manuel almak bana da mantıklı gelmiyor aslında :) NC nin sağladığı o kolay kullanım/konfor büyük oranda DCT şanzıman sayesinde bence. Ayrıca manuel motorlarım da oldu, kullanmasını biliyorum. Fakat DCT konforuyla tanıştığımdan beri manuel bir motor...
  7. A

NC750 DCT Hakkında

Suzuki otomatik şanzıman mı üretmiş, helal olsun.
  8. A

NC750 DCT Hakkında

Üretim amaçlarının tamamını iyi şekilde yerine getirebilen, kalp ile değil mantık ile seçilen çok iyi bir MOTOSİKLETtir. Daha ucuza başka motorlar olduğu doğrudur fakat o motorlar için ''düzgün bakılırsa 250-300bin km gider'' diyebilir misiniz? Ayrıca bu yüksek hız yüksek performans isteyen...
  9. A

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Bir abim aynı motora sahip. Zevk amaçlı arada bir otobanda basmaya kullanıyordu. Sonrasında 2. motorunu satıp bu motorla evden işe gidip gelmeye başladı. Daha 3.500 km deki motor sıkıntı çıkarttı. 80.000 TL civarı bir masraf çıkmış. Şehiriçi kullanımına uygun bir motor değil maalesef.
  10. A

Sena Spider ST1 interkom hakkında

Teşekkürler hocam. Kullanıcı yorumudur değil mi?
  11. A

Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz

Kuryeleri de ''motorcu'' sınıfına koyarsak eğer motorcuların yarıya yakını sıkıntılı kullanıyor. Genelleme yapmak yanlış da olsa sevilmememiz anormal değil diye düşünüyorum.
  12. A

Sena Spider ST1 interkom hakkında

Dün bu interkomu satın aldım. Hoparlor ve mikrofon kalitesinde ve bağlanma kısmında bir sıkıntısı olmadı. Fakat cihazda bulunan çark şeklindeki tuşta bir sorun olduğunu düşünüyorum. Çarkı her bir tık çevirmemde ses seviyesinin değişmesi gerekli bence fakat bir kademe ses değiştirmek için çarkı...
  13. A

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Hapishaneler dolup taşıyor, nasıl olsa yasalara uyulmuyor. O yüzden bütün yasaları kaldıralım.
  14. A

CC motor büyüklüğü hk.

Bu arkadaşa aynı yanıtı ben de vermiştim fakat tam doğru değil. Daha çok forumun Hasan Can'ı.
  15. A

Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D

2015 de girmiştim sınava. Nasıl olsa kullanabiliyorum diye sadece zorunlu derslere katılmıştım ve rotayı da bu yüzden sadece 1 kere görmüştüm. Sınavın sonlarına doğru düz gitmem gereken bir yerden sağa dönmüştüm fakat 2-3 saniye sonra hatamı fark ederek hemen doğru yola geçmiştim. Yine de yolu...

Yeni mesajlar