Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba Hero Dash a far bakıyorum bu skoda superb ler de olan gündüz led ler var ya onun gibi istiyorum Angel falan var ya onlar nasıl polis sıkıntı çıkarır mı? Halojenler aslında güzel de Ben gündüz led far istiyorum Bmw ler de olan hoşuma gidiyo Ne yapmak lazım?
Arkadaşlar Türkiyede fiyatlar malum uçmuş bir motorcu abimin tavsiyesi üzerine Aliexpresten Ekipman almaya karar verdim eldiven,kask,mont fln düşünüyorum nasıl olur tavsiye eder mi sınız?
Öyle tanınmadık markalar yerine daha bilimdik markaları almak istiyorum Türkiyede çok kirli bir piyasa var...
Arkadaşlar 70-80 lira arası su geçirmeyen rüzgar almayan motorsiklet eldiveni istiyorum 4 mevsim olanlardan mı aliyim yoksa kışlık yazlık ayrı mı ? Korumalı olursa iyi olur.
Arkadaşlar kışın zor çalışan motorumu servise vermiştim rolantisi düşük dediler neyse rolantiyi halletik,motorun sesi değişti güzel oldu daha rahat çalışıyor bi nebze, Arkadaşımın motoru en soğukta bile tek marşta çalışıyor neden ben bu kadar zorlaniyorum bizde mi bi sıkıntı var?
Motor: Hero...
Arkadaşlar Motorsiklete bakım falan hiç yapmıyorum kendim 3000 bakımı aldığım adam yapmış şu an 3557 km de yaşadığım yerde ki Hero bayiine sordum göstergede bakım işareti geldiğinde gelirsin yaparız dedi, Ben de bakım kiti bakıyorum parlatıcı fren balatalarına sıkacağım bir şeyler olsun...
Bir arkadaşımla sohbet ederken 16 yaşıma geliyim A1 Ehliyeti alıcam 18 yaşıma kadar Motor sürücem deneyimim olucak dedi. Mantıklı dedim ben de 125cc kesmicek seni üst motorları sürmek için A2 ehliyet mi alcaksın? O da söyle dedi Ehliyet yükseltme gibi bir şey varmış galiba böyle bir şey var mı...
Arkadaşlar Motorla giderken rüzgarın tokadını yiyiyoruz eller de tutmuyor soğukta sizden ELDİVEN VE BOYUNLUK tavsiyesi istiyorum. Çok pahalı olmasına gerek yok zaten yakın yerlere gidicem.
Herkese Hayırlı Sabahlar olsun, Hero dash sabahleyin çalışmadı 5-6 kez denedim çık çık yapiyo bırakıyor.Daha devam edicektim ama motoru bogmuyim diye bıraktım. Üstüne Pedersen azar işittik motoru bozdun diyor, Ne yapmam lazım sıkınti nedir? Normalde karbüratörlü olduğu için biraz geç çalışıyor...
Arkadaşlar İyi Hafta sonları, Motoru yıkayacağım da motorda bir kaç çizik var, Genel olarak motor nasıl yıkanır, nelere dikkat edilmeli bir de motor da çizik var nasıl kapatılır bunlar???:silent:
Arkadaşlar scooter kullanıyorum Hero dash eşşek gibi mübarek iş görüyor ama zevk yok scooter da 1 sene kullansam alışsam sonra Debryajli Ya geçsem ya da coup a geçsem hangi modelle başlamak iyi olur ağır makinalar zapt etmesi zordur bunların, mondial drift görüyorum buralarda bir de Honda nın...
Arkadaşlar Gemi zinciri grade 80 mı ne diyorlar nerden bulabiliriz, sanayide var mı dır? Bir de bu grade 80 falan ne demek?? Hangisini almalıyım???:pr:
Arkadaşlar Kampanalı Hero dash a zincir kilit bakıyorum Arma diye bi marka gördüm İtalyan çeliği ile yapılıyormuş asker desenli 14mm zincir çapı + u kilit youtub da incelemesi var 450 TL diyor ama Dolar kuru ile 600 TL olmuş n11 de de aynısı sadece 12mm çapı 200 lira diyor u kilit dahil değil...
Arkadaşlar Hero dash vx 110 sinyal bi yanıyor bi yanmıyor bazen güzel çalışıyo bazen de hiç çalışmıyor bu motorlarda var mı bu sıkıntı servise falan hiç göstermedim sizce ne olabilir ?