astral33 kullanıcısının son içeriği

1. astral33

fiyatı uygun mu?

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-TOSCANA-4-MEVSIM-CEKET-pmu2125.html fiyatı bütçeme göre uygun kullanan varsa lütfen bilgi versin motoru aldık montu alamadım bir türlü daha öncede konu açtım ama kimse bilgi paylaşmadı ben pek anlamıyorum koruma detaylarından markasından ve...
  2. astral33

KIŞLIK MONT YARDIM !!!!!!!

VENOM MARKA MONTA BAKTIM İNTERNETTE 175 TL CİVARI BEN BİR BAYİDE BULDUM 150 TL DEDİ AYNI MONTA YALNIZ BEN BEL KORUMASI TAM OLARAK NE İÇİN GEREKLİ BİLMİYORUM BU MONTTA YOKTU BEL KORUMASI OMUZLIK VE DİRSEKLİKLERİ HANGİ KALİTE HİÇ ANLAMAM BÜTÇE 350 TL KULLANICDAN TAVSİYE BEKLERİM YOK ŞUNA İYİ...
  3. astral33

aprilia mı piagio mu derken hondayı aldım:)

ps150i mi bugun aldım sizlerle paylaşmak ve tavsiye veren tüm arkadaşlara teşekkür etmek istedim teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ---------- birde mont almak istiyorum tavsiyeesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  4. astral33

aprilia scarabeo 200 mü yoksa piaggio carnaby 200 mü

herkese merhaba bu iki motor arasında kaldım ikinci el almak istiyorum bütçemden dolayı piaggio 4000 km 2010 model 6500 tl aprilia ise 1000 km de 2012 model oda 6500 tl ayrıca aprillanın sıfırı 7250 tl yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Yeni mesajlar