2. elde mp3'te düşünebilirsin, bir ara bende vardı çok keyifli güzel bir scooter.
fakat runner tarzı scooterlar artçı için pek konforlu olmayabilir sportscooter, touring ağırlıklı değil... (runner içinde eskileri gibi olmadığı söylenir... karbüratörden enjeksiyona geçtiği için mi artık yada 2 zaman 4 zaman olayından mı bilemiyorum)
italyan motosikletleri ve scooterları hakkında benimde tecrübem ve oldukça ilgim vardır.
aprilia markası yarışlarda çok tecrübeli fakat piaggioda scooterın atası sayılır, özelliklede Vespa
şuan 2 tane motosikletim var, MV Agusta F4RR Corsacorta (bir öncesi F4) ve Vespa LX150 Touring...
birinden vazgeçmelisin deseler, kesinlikle Vespamdan vazgeçemem! varyatörü ve kayış dahil herşeyi komple Malossi yaptırttım, amortisörleride takım olarak Bitubo aldım ön-arka ve full krom koruma demirlerinden tut, çantasına kadar herşey var. Kısacası bir motosiklet parası harcadım ayrıca çok emek verdim!
italyan scooterları ne olursa olsun hepsi güzeldir hepsinin kendine göre karakteristik özelliği vardır, bir tarzı vardır ve bilinçli modifiye edilerek, kaliteli markalar kullanılırsa çok iyi verim alınabilir!
benim tavsiyem marka değil, aprilia, piaggio, vespa, derbi vs... ne olursa olsun fakat 250-300cc aralığında scooter alın mutlaka çünkü eğer modifiye-aksesuar gibi şeylere girdiğinizde daha fazla imkan ve daha fazla verim alırsınız. Keşke bütçe sorunu olmasaydı da X10 veya SRV 850 olsaydı

)