asipatron kullanıcısının son içeriği

1. A

Mondial 150 Zat İçin Akü ve Akü Şarj Makinesi

Mondial 150 Zat İçin Akü ve Akü Şarj Makinesi Almak İstiyorum Motorun İçinde 12v 7ah var bana göre yetersiz kalıyor hepsiburada 12v 9ah güzel bir akü buldum ama almak yada almamak arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz nedir ayrıca birde her türlü sorun için akü şarj edici almam lazım ona ne...
  2. A

150 zat ile neler başarmadık ki

Daha önce antalyadan amasyaya gelmiştim . Şimdi de zati 200 luk motor takip amasyadan antalya ya yolculuk yaptım Hareket saati : 21:00 Varış Saati : 13:30 Toplam Mola Süresi : 4 Saat Toplam Yakıt Tutarı : 90 TL Yol : Merzifon dan hamamozu tarafından coruma giderken kirkdilim yolunu kapatmışlar...
  3. A

Sizce mondial servisi bu kadar alır mı yoksa kazık mi yiyorum

Arkadaşlar motorumu servise verdim zaten garantisi yok ama motor kitlenmetinden dolayı bu kadar masraf çıkardi 673 TL sizce fiyat normal mi yoksa kazık mi yedim Aşağıda parça fiyatlarını yazmışlar
  4. A

Corum da motor tamircisi

Corum lu arkadaşlar motorla Çorum'da kaldım otogar yanında shell benzinlik istasyonu var bildiğiniz sağlam bir motorsiklet tamircisi biliyorsanız numarasını yada adresini verebilirmisiniz motor kitledi elimde yürüyerek götürcem
  5. A

1100 km sonra motor kitlendi

Arkadaşlar scoter uzun yapılırmı bilmem ama çok rahat yaptım ama az kalmama rağmen motoru kitledi nasıl oldu bilmiyorum ama antalya dan Amasya doğru geliyordum . 3 saat sonra 1 saatlik mola vererek geliyordum corum geldim motor boğularak stop etmeye gelirken ben gaza yükledim stop etmeden devam...
  6. A

Mondial zat 150 akü sorunu

Arkadaşlar akülerim sağlam ama sabahları çalışıyor el ile ama akşam çalışmıyor akü ibresi orta da gösteriyor sürekli farları açınca frene basınca düşüyor ve tekrar elle calistiramiyorum acaba şarj dinamosu mu bozuk
  7. A

A2 Ehliyetli Eleman Aranıyor Paketci

Antalya Oncu Döner Kapali Yolda Bulanan Dukkanimiza Paketci eleman Arkadaşı Arıyoruz . Daima Çalışacak Kişiler Detaylar için arayınız 0507 380 19 34 Ali bey
  8. A

Yeni Motor Aldım Yorumlarınız

bugun mondial 150 zat aldım 1800 tl motor biraz yıpranmış pahalı aldım gibi ama sizdende yorum almak istiyorum. arkadaşlar motor yağ akıtıyor dediler gibi yağı yeni değişti iç aksamları yeni değişti ondan ya biraz yakar dediler sonra gaz teli elimde kaldı motor ucuyor resmen birde sol grenalda...
  9. A

Motorum Boğuluyor Ayrıca Çokmu Yakıyor Arkadaşlar

Ramzey Kalipso 150cc Motorum Bugun Biraz Bakım Yaptırdım Neler Değişti Debriyaj Kayış Karbilatör Hava Fitresi ve Hortumu Bunları Değiştirdim Motorum Seri ve Hızlı Gidiyordu Simdi 80 Gelince Boğulmaya Başlıyor.Seri Kalkamıyorum. Ayrıca Bakımlardan Önce Ne Kadar Yaktığını Görmek İstedim Ama...
  10. A

Plakasız Motor Cezası

Merhaba Arkadaşlar İş Yerinden Gelirken Trafik Ekiplerine Yakaladım ve Motorumu Bağlayıp. 277 Ehliyet Ruhsatsız ve Kask Takmadığımdan Yazdılar yani 25.Madde ve 78 1/B. Maddeleri. Şimdi Bundan Hariç Benim Ceza Ödemem Gerekiyormu Yani Plaka İşlemleri Sigorta Dahil 700-800 Arası Tutuyor. Yani...
  11. A

Ramzey 150 Kalipso Scotter Gaz Teli

arkadas sabah kalktigimda gaz telini cevirmek istedim ceviremedim gaz gelmiyordu.sonra biraz zorladim bu sefer gaz teli bosluk gibi sanki tel kopmus gibi ancak calistirdigimda gazi birde aliyor sona dayaniyor . bu durumdan nasil kurtulabilir.
  12. A

araba alcam tavsiyeleriniz nedir

Butcem : 10.000 Arkadaslar Biliyorum bu parayla fazla bisi alinmaz ama arkadaslarima sordum birileri lada samara diyor digerleri browvay diyorlar siz ne onerirsiniz acaba. Ben arabadan fazla anlamam ama arabayi uzun yol icinde kullanmam gerek yani bu islerde once neye bakilmali bana bi akil...
  13. A

Benzin Hesaplamasi Yaparmisiniz Acaba

Arkadaslar cok soru soruyorum ama kusura bakmayin . Motorum : Ramzey Kalipso 150 2009 Model Km : 12.825 Benzin Deposu : 7-8 Litre Benzin Maliyeti : 35 - 40 Simdi bir kac sorum var 1- 160 km yolu full bir depoyla 50-60 km/h hizla gidebilirmiyim 2- Motorumla Uzun Yollara gidebilirmiyim (...
  14. A

Bir Kac Soru

Motorum 13 Km de sizlere sorularim olcak cok soru sordum bugun ama kusura bakmayin merak iste Motorumun benzin deposu 7 ltre aliyor sanirim 38 tl felan full hali simdi sorularima gelince 1- 80 km bir yolda 60-70 km/h gidip gelsem depodaki benzin yeter mi ? 2- 80 km yolda kac km/h gitsem...
  15. A

direksiyonum titriyor

motor ilk calistiginda calisik haldeykende yurur vaziyettende direksiyon acayip sekilde titreme yapiyor 2- motorumun ekgozdan bazen pat pat sesler geliyor

Yeni mesajlar