Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mondial 150 Zat İçin Akü ve Akü Şarj Makinesi Almak İstiyorum Motorun İçinde 12v 7ah var bana göre yetersiz kalıyor hepsiburada 12v 9ah güzel bir akü buldum ama almak yada almamak arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz nedir ayrıca birde her türlü sorun için akü şarj edici almam lazım ona ne...
Daha önce antalyadan amasyaya gelmiştim . Şimdi de zati 200 luk motor takip amasyadan antalya ya yolculuk yaptım
Hareket saati : 21:00
Varış Saati : 13:30
Toplam Mola Süresi : 4 Saat
Toplam Yakıt Tutarı : 90 TL
Yol : Merzifon dan hamamozu tarafından coruma giderken kirkdilim yolunu kapatmışlar...
Arkadaşlar motorumu servise verdim zaten garantisi yok ama motor kitlenmetinden dolayı bu kadar masraf çıkardi 673 TL sizce fiyat normal mi yoksa kazık mi yedim
Aşağıda parça fiyatlarını yazmışlar
Corum lu arkadaşlar motorla Çorum'da kaldım otogar yanında shell benzinlik istasyonu var bildiğiniz sağlam bir motorsiklet tamircisi biliyorsanız numarasını yada adresini verebilirmisiniz motor kitledi elimde yürüyerek götürcem
Arkadaşlar scoter uzun yapılırmı bilmem ama çok rahat yaptım ama az kalmama rağmen motoru kitledi nasıl oldu bilmiyorum ama antalya dan Amasya doğru geliyordum . 3 saat sonra 1 saatlik mola vererek geliyordum corum geldim motor boğularak stop etmeye gelirken ben gaza yükledim stop etmeden devam...
Arkadaşlar akülerim sağlam ama sabahları çalışıyor el ile ama akşam çalışmıyor akü ibresi orta da gösteriyor sürekli farları açınca frene basınca düşüyor ve tekrar elle calistiramiyorum acaba şarj dinamosu mu bozuk
Antalya Oncu Döner Kapali Yolda Bulanan Dukkanimiza Paketci eleman Arkadaşı Arıyoruz . Daima Çalışacak Kişiler
Detaylar için arayınız
0507 380 19 34
Ali bey
bugun mondial 150 zat aldım 1800 tl motor biraz yıpranmış pahalı aldım gibi ama sizdende yorum almak istiyorum. arkadaşlar motor yağ akıtıyor dediler gibi yağı yeni değişti iç aksamları yeni değişti ondan ya biraz yakar dediler sonra gaz teli elimde kaldı motor ucuyor resmen birde sol grenalda...
Ramzey Kalipso 150cc Motorum
Bugun Biraz Bakım Yaptırdım Neler Değişti
Debriyaj
Kayış
Karbilatör
Hava Fitresi ve Hortumu
Bunları Değiştirdim Motorum Seri ve Hızlı Gidiyordu Simdi 80 Gelince Boğulmaya Başlıyor.Seri Kalkamıyorum. Ayrıca Bakımlardan Önce Ne Kadar Yaktığını Görmek İstedim Ama...
Merhaba Arkadaşlar İş Yerinden Gelirken Trafik Ekiplerine Yakaladım ve Motorumu Bağlayıp. 277 Ehliyet Ruhsatsız ve Kask Takmadığımdan Yazdılar yani 25.Madde ve 78 1/B. Maddeleri. Şimdi Bundan Hariç Benim Ceza Ödemem Gerekiyormu Yani Plaka İşlemleri Sigorta Dahil 700-800 Arası Tutuyor.
Yani...
arkadas sabah kalktigimda gaz telini cevirmek istedim ceviremedim gaz gelmiyordu.sonra biraz zorladim bu sefer gaz teli bosluk gibi sanki tel kopmus gibi ancak calistirdigimda gazi birde aliyor sona dayaniyor . bu durumdan nasil kurtulabilir.
Butcem : 10.000
Arkadaslar Biliyorum bu parayla fazla bisi alinmaz ama arkadaslarima sordum birileri lada samara diyor digerleri browvay diyorlar siz ne onerirsiniz acaba. Ben arabadan fazla anlamam ama arabayi uzun yol icinde kullanmam gerek yani bu islerde once neye bakilmali bana bi akil...
Arkadaslar cok soru soruyorum ama kusura bakmayin .
Motorum : Ramzey Kalipso 150 2009 Model
Km : 12.825
Benzin Deposu : 7-8 Litre
Benzin Maliyeti : 35 - 40
Simdi bir kac sorum var
1- 160 km yolu full bir depoyla 50-60 km/h hizla gidebilirmiyim
2- Motorumla Uzun Yollara gidebilirmiyim (...
Motorum 13 Km de sizlere sorularim olcak cok soru sordum bugun ama kusura bakmayin merak iste
Motorumun benzin deposu 7 ltre aliyor sanirim 38 tl felan full hali simdi sorularima gelince
1- 80 km bir yolda 60-70 km/h gidip gelsem depodaki benzin yeter mi ?
2- 80 km yolda kac km/h gitsem...
motor ilk calistiginda calisik haldeykende yurur vaziyettende direksiyon acayip sekilde titreme yapiyor
2- motorumun ekgozdan bazen pat pat sesler geliyor