arslanseher kullanıcısının son içeriği

1. A

Kaza geçirdim

Artık 4 parmakla tutmaya başladım
  2. A

İnsanoğlunun nankörlüğü ve adapte olması hakkında

İnsanoğlu sahip olduğuna nankördür. Çok istediğin bir şeyi elde ettikten sonra ondan sıkılıp daha iyisine sahip olma isteği. Bu bazı konularda kendini geliştirmek bazen de elindekinin değerini bilmemektir.
  3. A

Trafik kazası geçirdim

Geçmiş olsun. Türkiyede motorsiklet sürmeyi öğrenen ve iyi süren insanların dünyanın her yerinde rahatlıkla motorsiklet sürebileceğine inanıyorum. Özellikle İstanbul trafiğinde kendini korumak bir hayli dikkat ve algı gerektiriyor.
  4. A

Kaza geçirdim

Öyle bir şey yapmadım. Çünkü frenleme yaparken 2 parmağımla (işaret ve orta parmak) birden yapıyorum diğer parmaklar boşta oluyor. Bugün uzun bir sürüş yaptığımda şunu fark ettim; ön frenimin ilk %5'lik %10'luk bir kısmı hemen tepki vermiyor. O esnada yokuş aşağı inerken o ölü bölge kadar...
  5. A

Kaza geçirdim

Bunun bir daha yaşanmaması için ne yapmalıyım? fren hidrolik yağını değiştirmek yeterli midir
  6. A

Kaza geçirdim

O zaman neden yavaşlamadı motorsiklet, bunu çözmeye çalışıyorum.
  7. A

Kaza geçirdim

2024 Model. Motorda ABS değil CBS var. Ön freni sıkınca arka freni de %30-40 kadar frenliyor. Benim şüphem hala lastiklerden yana 13.000 KM'deler ve fabrika çıkışı lastikler. Ve yaz lastikleri.
  8. A

Kaza geçirdim

Sağ olun hocam kesinlikle. Aprilia sr 125
  9. A

Kaza geçirdim

Kaska dikkatlice baktım, bir kırık veya çizik bulamadım. Kafamı vurduğumu da hatırlamıyorum gerçi. Ama kaskta bir şey yok. Tertemiz yani
  10. A

Kaza geçirdim

Teşekkürler, zaten eldiven ve kaskı özellikle bütçemin çok üstüne çıkarak aldım. Scorpion EXO kaskta çizik bile yok. Çok pahalı olmasa da performansı çok iyiymiş. Eldiven de alpinestars gerçekten o asfaltta müthiş korudu ellerimi. Pantolon şartmış onu çok iyi öğrendim.
  11. A

Kaza geçirdim

18 Yaşında bir kardeşiniz olarak ben de trafiğe sizinle birlikte her gün dahil oluyorum. Oldukça da algılarım açıktır, 30-40 ile giderken bile sağdan aman bir yaya fırlar aman biri sinyalsiz dönüş yapar diye çok dikkat ederim. E5 bağlanma yolu olan bir yerden aşağı doğru iniyordum, her zamanda...
  12. A

Çanta ruhsata nasıl işletilir?

Motorum Aprilia SR 125. Çantamı ruhsata işleteceğim ve bu motorun hazır tadilatı yok. TSE ücreti, proje çizdirme falan nasıl oluyor? adım adım anlatabilecek biri var mı çok makbule geçer. Ayrıca projeyi çizdirmeden önce çanta demirini ve çantayı takayım öyle mi gideyim? bir de motorumun...
  13. A

Yemek sepeti punch ruhsata işletmesi zorunlu mu?

Benim de paraya ihtiyacım var birikim yapmak istiyorum bu yüzden 3-4 aylık tüm birikimimi 18 yaşında bir genç olarak bu işe koydum. Motoru aldım, muayenesi 2 yıl devam ediyor, p1'i aldım, ehliyeti aldım, ekipmanları aldım. Geriye kaldı çanta ve işe girmek.
  14. A

Valla bilmiyorum yarın proje çizen yerleri arayacağım benim aprilia sr125'e ne kadar derler acaba. Şu anda tüm param motora gittiği için maddi durumum projeye el vermiyor, belki taksit falan kabul ediyorlarsa öyle yapacağım
  15. A

Bakın anlamadınız galiba, büyük yemeksepeti çantasından bahsetmiyorum. Şu anda ruhsata işletmezseniz ceza yiyeceğiniz çanta tipi topcase, yani motorun arkasında, şaseye işlem yapılan çantalar. Ancak benim dediğim punch yemeksepetinin el çantası. Bu zaten bir yere bağlanmıyor herkes elinde...

Yeni mesajlar