Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acı fren yaparak durduruyor arkadaş motoru taksiciyide indirmek(burnunun yerini değiştirmek) için gidiyor yanına fakat yine bir ihtiyar ondan sonra geri adım atıyor öfkesine sahip oluyor...tekrar dejavu yaşadım ihtiyar konusunda
62 AG 166 plakalı Siyah renk Nissan marka araç bomba yüklü olarak ANTALYA iline girdiği bilgisi elimize ulaştı,gerçek olma ihtimali büyük arkadaşlar herkes gözünü dört açsın eşinizi dostunuzu uyarın hemen !!! :jocolor:
merhaba arkadaşlar...ister yeni ol ister tecrübeli bu eğitimlerin o kadar önemi var ki inanamazsınız kesinlikle ve kesinlikle alınması lazım önceki eğitimleri yada eğitimimi videoya alamamıştım üşenmedim ve kemere gittim sizler için bazı bölümlerini editledim...kırmızı suzuki v strom'u süren...
BU SABAH İŞE GİDERKEN RASTALDIĞIM BİR DİYALOGU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM..BİRAZ UZUN AMA KUSURA BAKMAYIN...TEŞEKKÜR EDERİM
BUGÜN SABAH HUZURLU BİR ŞEKİLDE SAĞ ŞERİTTEN YAVAŞ YAVAŞ GİDİYORUM ORTA ŞERİTTEN ÖNÜME ATLAMAK İSTEYEN İSTEYENE KORNA ÇALARAK UYARARAK HEPSİNİN BURNUNU SİLME GEÇEREK...
huzur bulduğum 2 ses vardır.....
1.Ezan sesi
2.Eksoz sesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
sizce 600lük makinada en tiz sesi hangi eksoz verir?