Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba sizlere konuya geçmeden tecrübemden bahsetmek isterim.
2000 km tvs apache kullandıktan sonra yamahanın çıkardıgın 250cc yamaha r25'e atıldım 15000 km r25 kullandıktan sonra motorumu 1-2 hafta önce satmış bulunmaktayım.
Şimdi artık günümüz standartlarında 600cc ve 1000cc motor...
Arkadaşlar 25-30 km gibi süratlarda giderken motoru boşa attığımda yada debriyajı çektiğimde sanki motorun biryeri sürtüyormuş yada takılıyomus gibi hissediyorum elciklerde vs sorun nedir ?
Motorum 800 kmde r25 3 ay kapatmayı düşünüyorum kapalı otoparka 3 ay motora sıkıntı olmaması icin neler yapmalıyım ?? 3 4 günde bir calıstırmaya gidicem :)
Arkadaşlar 2 hafta önce bayiden r25 aldım 0 750 kilometrede 1 de 2 de giderken debriyajı sıktığım zaman elciklere 1 2 saniye birşey sürtüyormuş gibi hissediyorum debriyajı sonuna kadar sıktığım halde sorun ne olabilir ?
2 hafta önce 0 r25 aldım şuan da 650 kilometrede 2 3 viteste giderken debriyajı sıktığım zaman motorumun sanki biryeri sürtüyormus gibi elciklerde hissediyorum 2 saniye sonra falan kesiliyo ama o his anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.