ArmaganOztas kullanıcısının son içeriği

1. ArmaganOztas

Forum Kurallarına İmza Kuralı Eklensin. ÖNERİ ve Düşünceleriniz

Merhaba arkadaşlar, Daha önce benzer bir düşünce oldu mu bilmiyorum.Kısa bir önerim olacak; Diyorum ki herkes profilinden imza kısmını , ad soyad ve ikamet ettiği şehir şeklinde düzenlesin. Hatta doğum yılımızı da yazabiliriz. Bu bir kural haline gelir ve herkes bunu yaparsa trollerin de önüne...
  2. ArmaganOztas

11.06.2014 İstanbul sapanca TBT @brooklynnn @samet10 @Ezio41 @Osırıs (VİDEO)

Arşivde farklı bir şeyler bulunca yakın nostalji yapıyım dedim. 2 yıl önceki Kartepe gezimizden.
  3. ArmaganOztas

EGZOZ BULDUM SAHİBİ BURADA MI ?

Arkadaşlar Merhaba, Bu gün saat tam 12.00 de Kazlıçeşme mevkii Sirkeci- Bakırköy istikametinde, önümde seyreden Hyosung GT 250R artçı koltuğuna bağlı olarak taşıdığı poşetlerle sarmalanmış iyice paketlenmiş egzozu düşürdü :( . Arabada olduğum için arkadaşa yetişemedim, egzozu bendedir. Hyosung...
  4. ArmaganOztas

--EGZOZ BULDUM SAHİBİ BURADA MI ?

Arkadaşlar Merhaba, Bu gün saat tam 12.00 de Kazlıçeşme mevkii Sirkeci- Bakırköy istikametinde, önümde seyreden Hyosung GT 250R artçı koltuğuna bağlı olarak taşıdığı poşetlerle sarmalanmış iyice paketlenmiş egzozu düşürdü :( . Arabada olduğum için arkadaşa yetişemedim, egzozu bendedir. Hyosung...

Yeni mesajlar