Armagan77 kullanıcısının son içeriği

1. A

RKS gaz verince devir çok geç düşüyor.

Selamlar, Daha önce form üzerinden rota çizdiğimiz rks titanic 150 motorum var. Arkadaş ile Yalova - Bodrum turu yapıp geçen sene 25.000 km devirdik. Sağolsun problem çıkarmadı. Fakat bir süredir yatıyordu yeni çıkardım yağ ve filtrelerini değiştirip bol bol wd-40 attım ama şöyle bir problemim...
  2. A

Aprilia SR50 Racing

Merhaba, Çok severek kullandığım bir ufaklık var elimde. 2 zamanlı aprilia SR50 Racing. Fakat bu aralar bi sorun oldu patlama yapıyordu. Tamirciye götürdüm piston çizikleri mevcut değişmesi gerekiyor dedi. Ama malesef yedek parça sıkıntısı olduğu için bazı şeyleri zor buluyordum. Fakat bu ara...
  3. A

150 lik motor ile uzun yol başladı

Evet herkese selam, Arife akşamı çıktık yola Yalova'dan rks titanic 150 ile ilk durak ayvalık, Kamp yerleri gece kapalı olduğu için bulduğumuz ilk parka çadır kurduk kimse bir şey demiyor zaten boş bulduğun yere çadır atabilirsin. Sabah erkenden bodrum'a sürdük. Şu an bodrumdayiz. Zetaş kamp...
  4. A

150 lik motor ile uzun yol ve kamp

Herkese merhaba, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek bi kaçamak yapmak istiyorum. 5 6 gün fırsatım olacak Yalova'dan hareket ederek sarımsaklı taraflarını şu anda gözüme kestiriyorum 2 kg lik bir çadır var. Sünger yatak şişme yastık vs. Alıp bir gezi yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir...
  5. A

Aprilia amortisör yardım

Tekrardan merhabalar 2001 model aprilia sr50 replika var elimde. Çok hoş makine iki zamanlı sinek gibi kaçıyor bir süredir yatıyordu yani bir süre dediğim 2006 dan beri unuttuk şimdi piyasaya çıkardık pırıl pırıl yaptık. Fakat artık bekleye bekleye biraz yorulmuş makine önceden 100 ü görüyordu...
  6. A

Debriyaja basınca blokdan çarpma sesi geliyor

Herkese merhaba. Yalova dayım rks titanic 150 kullanıcısıyım az biraz elim tornavida anahtar tutuyor ama bu aralar farklı bir sıkıntı var motorda bir hafta sorun yok on numara kullanıyorum tık demiyor ama hiçbirşey yokken debriyajı çekiyorum şiddetli bir şekilde orta bloktan resmen tak tak tak...
  7. A

Prosev mont çok mu sert?

Merhabalar. Motora başlama sebebi ile ilkkez mont alacaktım prosev in 4 mevsim montunu gördüm yeni seri çok hoş tam oturuyor insanın üstüne fakat benim omuz ve pazularım geniştir genelde gömlek de fazla bulamam kendime. Bugün demene fırsatım oldu mont biraz kalın fakat kol dirsek eklemlerimin iç...
  8. A

Yeni motor tavsiye mondial yuki

Herkese merhaba. Uzun zamandır süren motor sevdamı dindirmek istiyorum artık :) teknik bilgim çok fazla yok kim ne derse ona inanır oldum sizlere bi sormak görüş almak istedim cross motor almayı düşünüyorum mondial xtreme max 150 başlangıç olarak güzel gibi geldi sonra yuki izci ye yöneldik...

Yeni mesajlar