Aprilia SR50 Racing

Merhaba,

Çok severek kullandığım bir ufaklık var elimde.

2 zamanlı aprilia SR50 Racing. Fakat bu aralar bi sorun oldu patlama yapıyordu. Tamirciye götürdüm piston çizikleri mevcut değişmesi gerekiyor dedi. Ama malesef yedek parça sıkıntısı olduğu için bazı şeyleri zor buluyordum. Fakat bu ara piston gerekiyor. Her yere baktım ebay da 15 dolar civarı ama kargo çok fazla ve paypal olmadığı için ödeme yapılmıyor. Bu konuda ulaşabileceğim veya elinde olan var mı acaba. Hiç bilmediğim için sormak istiyorum piston çiziklerinin tamiri vs mümkün değil mi ?

Şimdiden teşekkürler yorumlar için.

Piston tamiri mümkündür. Lakin hiçbir şekilde bulunamayan küçük pistonlara ve tamiri kolay yapılabilen ağır yapıdaki büyük araç/makine/gemi motorları pistonlarına uygulanan bir yöntemdir. Genellikle piston başına yapılan tamirler daha kolay ve verimlidir. Sizin durumunuzda ise pistonun yenisini temin etmek daha kolay ve sağlıklı olacaktır emin olun.

minarelli bloğu kullanıyor benim bildiğim ali expressten aratıp baktınızmı aerox 50 için vardı aprilia da olması lazım en kötü aracı siteyle ebaydan alışveriş yapabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar