Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün periyodik bakımları Honda yetkili servislerinde yapılmıştır. Ara bakımlarına ve zincir bakımına özen gösterilmiştir. Motor garajda muhafaza edilmiştir. İlk 5000 km'si Ankara ve çevresinde yapılmıştır. Fotoğraflarından ve ayrıca kendiniz gördüğünüzde anlayacaksınız ki motor çok temiz ve...
Honda VT600C Shadow VLX ile ilgili bilgiler genelde bölük pörçük ya da forum kurallarından uzak olduğu için başlıklar kapatılmış. Bu eksikliği gidermek adına bir adım atayım dedim. Shadow vlx severler, deneyimlerinizi, görüşlerinizi ve düzeltmelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler...
Arkadaslar merhaba..
Shadow 600 vlx motorum için aşagıdaki sorunları çözebileceğim Ankara'daki en iyi servis/usta hangisidir? :silent:
Motorumu yan yatırıp;
- ayak pegini kırdım(orjinalinden yedek var sadece degisecek),
- elçiklerin bulunduğu barı tutan yukarıda kısa krişler(barı çatala...
Arkadaslar sonunda mutlu son.. Honda Shadow VLX 600'imi aldım.:mrgreen::cherry:
Kendisi 2004 model 2000 mil'de.. gıcır gıcır..simdilik arka sokakta talim yapıyorum. Bu haftasonu da istanbul'daki fuardan tüm ekipmanı diziyorum. Ankara soguk zaten.. talim yaparken donuyorum.. (Ekipmansız sürmek...