Arifışık kullanıcısının son içeriği

1. Arifışık

Ehliyeti alamama gibi bir ihtimalim var mı?

Sağolun hocam ben yine de bir denerim.
  2. Arifışık

Haklısınız böyle bir video işimi görür sürerken videom var zaten ama bu daha iyi olur.
  3. Arifışık

Estağfurullah, fakat benim kızdığım nokta muayene etmemeleri zaten, onlara göre bisiklette sürmemem lazım sonuçta onda da birine zarar verebilirim netice de. İşlerini yapmışlar ancak eksik yapmışlar komisyon dümenden komisyon yani.
  4. Arifışık

Teşekkür ederim var olun.
  5. Arifışık

Hocam özel hastaneyi aradım doktor uygun görürse alabilirsiniz dedi samsuna gitmeden birde orayı deneyeceğim. Samsunda ret verirse onun itirazı artık adalet bakanlığına geçiyor, ama onla da uğraşırım ben gerekirse parmak nakli olurum ama yine de denerim.
  6. Arifışık

Merhabalar, bir kaç ay önce engel durumumdan dolayı A2 sınıf ehliyet alamama ihtimalimi sormuştum. Vakit ayırıp yanıtlayanlara teşekkür ederim. Forumdaki mesajlardan sonra bulunduğum il olan Bolu'da sağlık kuruluna girdim vermediler. Süreci daha iyi anlamanız adına baştan sona yazacağım. Daha...
  7. Arifışık

Haklısınız elbette, ama diğer insanların sağlığını tehlikeye atacak bir sorunum yok. Şöyle izah edeyim engelli raporu bile zor çıkıyor bana. Çünkü sadece uzuv eksikliği var, Güç kaybı tutuş azlığı gibi bir durum söz konusu değil zaten öyle olsa hiç yeltenmem bile size burada ne kadar anlatırsam...
  8. Arifışık

hee cup motor gibi yani anladım teşekkür ederim.
  9. Arifışık

Sağolun mutlaka yazarım buraya. Hocam o ne alaka şimdi çözemedim. ÖTV alacak kadar bir engel oranım yok zamanında bakmıştık yok gibi bir oran çıkıyor. dct şanzımanı da sanırım skuter tarzı oluyor yanlışım yoksa o zaman arka freni sıkan debriyajı da sıkar ki scooter da kullandım onda da bir...
  10. Arifışık

Öncelikle hepinize teşekkür ederim, fakat ben vitesli motosiklet daha önceden kullandım he tabi kilometrelerce kullanmadım. Arkadaşımın motosikletini deneme amaçlı kullandım, vitesi arttırma düşürme gidonu sıkamama gibi bir durumum söz konusu değil. Tabi bunu size anlatması zor elbette...
  11. Arifışık

Doğru diyorsunuz teşekkür ederim.
  12. Arifışık

O da bir ihtimal sağolun ama çoktan randevuyu aldım bile. 1755640726 Birde A2 değil de H ehliyet verme ihtimalleri olabilir mi? istemiyorum da ondan soruyorum.
  13. Arifışık

Ortopediye gittiğimde de tarih verdiler anlam veremedim. Hocam bunda paralık bir şey yok ki aynısını özel hastanede de istemeyecekler mi?
  14. Arifışık

Merhabalar, uzatmadan konuya gireyim sol elimde doğuştan 3 parmak yok, olanlarda normal parmak uzunluğundan kısa ( Serçe ve baş parmak). Geçtiğimiz günlerde sağlık ocağına ehliyet için sağlık raporu almaya gittim, direk vereceklerini düşünmüyordum elbette beni şehrimin üniversitesine, sağlık...
  15. Arifışık

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Hocam biraz göz göre göre vurmuş gibi değil mi? tabi kıçımı koyduğum yerden bunu demesi kolayda anlam veremedim yani normalde sürekli manevra yapan biri olduğundan söylüyorum sağa çekmiş bir tırı görmüş olması gerekiyor sonuçta. düzenleme yapıyorum tır sanırım sağa çekmemiş yavaş seyrediyor...

Yeni mesajlar