Arıcan kullanıcısının son içeriği

1. Arıcan

Motosiklet botu için tavsiyeniz ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, ben hesaplı bir bot almak istiyorum. Yaptığım araştırmada en hesaplısı MOTOBOT gibi görünüyor. Motobot kullanan arkadaşlar düşüncelerini yazarlarsa sevinirim. Ayrıca kışlık motobot yazın giyilirmi?
  2. Arıcan

Karagölden Emiralem-Menemen Gezisi (Fotoğraflı)

Geçtiğimiz pazar günü arkadaşlarla beraber Yamanlar Karagölden Emiraleme geçtik, yol toprak bazı yerler çamurdu. Derelerin içinden geçerek gitmek çok zevkli oldu. Emiralemden Menemene geçip oradan Karşıyakaya evlere dağıldık. Bu benim ilk grup gezimdi. Çok zevk aldım. [/url]...
  3. Arıcan

Mondial 125 AGK mi Asya HJ125 mi

Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır sukutur kullanıyorum artık vitesli motor kullanmak istiyorum fakat hiç vitesli motor kullanmadım. Buyüzden ufak yapılı bir motorla başlamak istiyorum. Mondial 125 AGK (1340 YTL) veya Asya HJ 125(1250 YTL) almayı düşünüyorum ama bu motorların kalitesi hakkında...
  4. Arıcan

Tanışma

Merhaba arkadaşlar ben İzmirden katılıyorum. Hepinize saygılarımı sunarım. Ben biryıldır sukutur kullanıyorum hiç vitesli motor kullanmadım artık vitesli motora geçmek istiyorum. Bunun içinde mondial 125 AGK (1340 YTL.) veya asya HJ 125 (1250 YTL.) almak istiyorum. Aslında gönlüm crosstan yana...

Yeni mesajlar