ArdiaroS kullanıcısının son içeriği

1. A

Uzun süredir yatan motosiklet çalışmıyor

Merhaba, 2013 model rks titanic 150 motosikletimi 2016 yılının sonlarında trafikten çektirip branda altına aldım. Motosikletim çalışır haldeydi. Şimdi yeniden trafiğe çıkarmayı düşünüyorum ama yeni akü, yeni buji taktım, benzin doldurdum ama çalıştıramadım. İlk denediğimde çalıştı, 2-3 saniye...
  2. A

Motosikleti trafikten sildirme

Merhaba, doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum ama ben artık motosikletime pek binemiyorum. Şu an muayene, vergi borcu vs. hiç bir eksiği yok. Motosikletimi satmak istemiyorum, 1-2 sene sonra tekrar binmeye başlayabilirim. Sormak istediğim şey şu; motosikleti trafikten sildirip(hurdaya...
  3. A

Rüzgarlı havaya dikkat

Az önce motosikletim rüzgar yüzünden devrilmiş. Plastik yerler ezilmiş, demir olan yerler çizilip çukur olmuş, boyası sökülmüş. Canım acayip sıkıldı. Sizleri de uyarıyım dedim, nolur nolmaz başınıza böyle saçma bir olay gelmesin.
  4. A

Vücut koruma giysisi

Selamlar, Bununla : http://www.feyizoglu.com/Body-Armour-Full-Koruma_45867.html#0 Bunun arasında : http://www.feyizoglu.com/Kross-Giysi_47221.html#0 ne fark var? Marka olarak vs. değil, birinde kross giysisi diğerinde full koruma yazıyor, krossun ayrı özellikleri felan mı var? Yoksa ikisi de...
  5. A

Vitesi 1'e takma ve gaz bırakma

Selamlar; 1. sorum: Vites boşta motosikleti çalıştırıyorum. Ekipmanlarımı giyene kadar rölantide çalışıyor. Rahat 5dk çalışıyordur rölantide. Sonra binip vitesi 1'e geçiriyorum ve tak diye stop ediyor. Debriyajı felan da bırakmıyorum vites 1'e geçer geçmez stop ediyor. Sonrasında normal bir...
  6. A

Karburatör değiştirme(soru)

Selamlar, Konu açmıştım görenler olmuştur, manifolt yırtıldı. Parça geldi, servis motosikleti burdan aldığın için 30 yoksa 45 liraydı diyerek bana sattı. Maalesef hiç bir yerde uyanından bulamadım. Ben her seferinde buna 30 lira vermek istemiyorum. Başka motosikletlerin manifoltu her yerde...
  7. A

Conta yırtıldı yardım lazım

Resimde gördüğünüz şey yırtıldı, adı nedir bilmiyorum söylerseniz sevinirim. Olay şöyle oldu: vitesi boşa aldım, marşa basmamla pat diye bir ses geldi ve motosiklet çalışmadı. Bir baktım manzara bu: Şu anki hali bu ve motosiklet normal çalışıyor: Bu bant yerine oraya sarabileceğim, orayı...
  8. A

Gidon elcik ebat

Selamlar. Kafama bu sefer elcikler takıldı. ebayde geziniyordum, ebatları dikkatimi çekti. 22mm yazıyor, orasını anladım. Gelelim anlamadığım kısımlara: 7/8"(inch) bu ölçü neyi ifade ediyor? Bunların uzunlukları standart mı yoksa değişiyor mu? Bir de bunları monte etmek zor mudur? Yani alsam...
  9. A

yurtdışı alışveriş

Selamlar. Bu ebay, aliexpress vb. bir yerden kredi kartı ile alışveriş yaptığımızda, mesela world card ile, atıyorum $50 ücreti olan bir ürün aldım. Bunun ödemesi nasıl oluyor? $50x2,26=113tl olarak direk ücret mi kesiliyor, yoksa hesap kesim tarihindeki dolar kuru üzerinden mi kesiliyor, yoksa...
  10. A

Lastik tarihi

Lastiğimin biri 27. hafta 2012 tarihli geldi çok mu eski bu tarih kazık mı yedim şimdi? kaç yıl kullanılır :(
  11. A

Lastik değişimi

Arkadaşlar lastikleri değiştirmek için otomobil lastikçisine götürsem değiştirebilir mi? Yoksa mutlaka motosiklet ustasına mı götürmeliyim? Teşekkürler.
  12. A

sava mc 32

Arkadaşlar sava lastik alıcam ama mc 25 ile mc 32 arasında karasız kaldım. Fabrikayı aradım mc 25 in çok yumuşak kauçuktan, biraz daha radial tipli bir lastik olduğunu; mc 32 nin kışlık ve enduro tarzı bir lastik olduğunu söyledi. Ayrıca mc 32 daha uzun ömürlü bir lastik dedi. Şimdi çok kararsız...
  13. A

Bu yağdan kullanan var mı?

Evet varsa kullanan memnun mu değil mi? Yazın Ankara için nasıldır? Motosiklet genelde mahalle aralarında düşük sürat ve devirle kullanılıyor. "Sadece sorduğum yağ veya advance ultra hakkında yorum lütfen."
  14. A

ls2 kask

Yine bir sorunla karşınızdayım :( Çaylaklık işte kusura bakmayın. Ben feyizoglu.com'dan ls2 ff384 kask almıştım ama işte cahillik kaskın üretim tarihini felan hiç sormadım. Şimdi kafama takıldı ama üretim tarihinin yerini bulamadım. Acaba bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
  15. A

Lastiklerin farkı

Bazı yerlerde görüyorum lastiklerin yanında ön-arka diye belirtiyorlar. Ön lastikle arka lastiğin farkı nedir acaba? Örneğin: Ön için: https://www.motoavm.com/ProductDetails/-dunlop-90-80-17-lastik-653334-tl/401/135 Arka için...

Yeni mesajlar