Conta yırtıldı yardım lazım

Resimde gördüğünüz şey yırtıldı, adı nedir bilmiyorum söylerseniz sevinirim. Olay şöyle oldu: vitesi boşa aldım, marşa basmamla pat diye bir ses geldi ve motosiklet çalışmadı. Bir baktım manzara bu:

K6Nbkl.jpg

Şu anki hali bu ve motosiklet normal çalışıyor:

KdBDk7.jpg

Bu bant yerine oraya sarabileceğim, orayı onarabileceğim bir şey var mı? Eğer 1 gün bile idare etmez diyorsanız bunu değiştirtmek tahminen ne kadara patlar? Teşekkürler.

adı : karburatör manifoltu
fiyatını sorman lazım öteki çinlilerinki maximum 10-15 lira bişey

adı : karburatör manifoltu
fiyatını sorman lazım öteki çinlilerinki maximum 10-15 lira bişey

Peki bunlar standart mıdır? Yarın gitsem motosikletçiye göz kararıyla alabilir miyim yani? Bir de bunu değiştirmek zor mudur acaba, yola çıkmaya korkuyorum da alıp gelip kendim değiştirmem lazım. Ya da böyle bantlıyken 10-15km yol gidebilir mi?

valla ya orjınal markanın servisinden alacan yada mevcut yırtık manifoltu söküp parcacıya götürüp göstererk aynından varsa alacan

iki vida silindir tarafında olur ikide karburatör tarafında

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

herhalde motorun rks 150 mevcut manifolta iyice bak parcacıya rks titanik 150 manifoltu dersen verir galiba
önce yetkili servise git yakında varsa. alınca takman kolay ayar gayar gerektirmez

valla ya orjınal markanın servisinden alacan yada mevcut yırtık manifoltu söküp parcacıya götürüp göstererk aynından varsa alacan

iki vida silindir tarafında olur ikide karburatör tarafında

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

herhalde motorun rks 150 mevcut manifolta iyice bak parcacıya rks titanik 150 manifoltu dersen verir galiba
önce yetkili servise git yakında varsa. alınca takman kolay ayar gayar gerektirmez

Teşekkürler. Servis tee şehrin öbür ucunda buralara bir bakıyım bulamazsam oraya gidicem o zaman mecburen

önce servisi bir ara stoklarında varmı diye
sonra parcacılara sor en son bence yerinden orjınali sok.
sökerken tam yırtılıp kullanılmaz halede gelebilir.
en azından az da olsa böle idare ettirir seni

Yeni tip motorlardan parça uyumsuzluğu olabilir.

Bendeki cg motorlu

Birşey olduğu zaman elimi kolumu sallayarak gidiyorum cege dediğin zaman veriyor ilk kez o zaman anladım buji kodunu unuttum motoru ne dedi cege dedim anladım ki parola x+cege silindir cege egzos cege zart cege zurt cege ot cege b.k cege. cege standartın ve yedek parçanın dibini bulmuş ducati ye motorun ferrarisi derler cege motor aleminin kuş serisi.

Resimde gördüğünüz şey yırtıldı, adı nedir bilmiyorum söylerseniz sevinirim. Olay şöyle oldu: vitesi boşa aldım, marşa basmamla pat diye bir ses geldi ve motosiklet çalışmadı. Bir baktım manzara bu:

http://i.hizliresim.com/K6Nbkl.jpg

Şu anki hali bu ve motosiklet normal çalışıyor:

http://i.hizliresim.com/KdBDk7.jpg

Bu bant yerine oraya sarabileceğim, orayı onarabileceğim bir şey var mı? Eğer 1 gün bile idare etmez diyorsanız bunu değiştirtmek tahminen ne kadara patlar? Teşekkürler.

kardesım kafaya takılacak bır sey degıl manıfolt hortumun catlamıs. cokda normal bole olması. ulus yıba carsısında 10 maxımum 15 tl ye alır kendın bıle degıtırebılırsın. ben beceremem dersen ankara nato yolundayım yardımcı olurum.

kardesım kafaya takılacak bır sey degıl manıfolt hortumun catlamıs. cokda normal bole olması. ulus yıba carsısında 10 maxımum 15 tl ye alır kendın bıle degıtırebılırsın. ben beceremem dersen ankara nato yolundayım yardımcı olurum.

çok Teşşekkür ederim, ama ben sincan tarafındayım bu şekilde oraya kadar gelebileceğini sanmam. madem öyle ucuz bir şey burdaki motosikletçiye götürüyüm bi bakıyım ne diycek

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------

Bugün YIBA'yı da dolaştım, aldığım yere de gittim. Hiç bir yerde bulamadım. Servis haftaya gelir dedi ve 30-35 lira fiyat verdi. Göz göre göre kazık yiyorum sanki? Bu parçayı kullanan başka motosiklet var mı? Ya da sipariş verebileceğim daha ucuz bir yer?

WP_20140213_17_28_32_Pro.jpg

WP_20140213_17_29_09_Pro.jpg

dostum o parcayı karburatörlü her motor kullanmak zorunda
sen uyumlu model aramalısın. parcanın ayrıntılı resmini cekip parcacılara sorarsan belki
uyumlu model vardır, arastırman lazım. manifoltu ve karburatörü olabildiğince ayrıntılı resimlerini
cek. bazı satıcılar rks dediğinde direk yok cekebilir ama resimlerden bayi oldugu uyumlu baska modellerde
aklına gelebilir. bulabilirsen öle yap yoksa servisi beklemen lazım.
birde cevredeki baska servisleri ara belki stogunda bulunan da olabilir
muhtemelen sordugun yerde stokta yoktu ana depoya sipariş gececek

dostum o parcayı karburatörlü her motor kullanmak zorunda
sen uyumlu model aramalısın. parcanın ayrıntılı resmini cekip parcacılara sorarsan belki
uyumlu model vardır, arastırman lazım. manifoltu ve karburatörü olabildiğince ayrıntılı resimlerini
cek. bazı satıcılar rks dediğinde direk yok cekebilir ama resimlerden bayi oldugu uyumlu baska modellerde
aklına gelebilir. bulabilirsen öle yap yoksa servisi beklemen lazım.
birde cevredeki baska servisleri ara belki stogunda bulunan da olabilir
muhtemelen sordugun yerde stokta yoktu ana depoya sipariş gececek

Abi sitesinde başka servis görünmüyor koskoca başkentte bir orası varmış. Söktüm zaten elime alıp gezdircem artık. Bu benimki geçmeli miymiş neymiş parçacılar hep iki tarafı da vidalı olandan var diyor. Yarın yine bakıncam bi sağa sola. Fotoğrafını da koydum belki aynı parçadan kullanan birisi görür de yardım eder, umarım vardır öyle birisi.

http://www.rksmotor.com.tr/v2/services.php?il=6

ulus tan baska iskitlerde de var

olmadı diğer ilçeleri ara stokta varmı , fiyatı ne kadar onu da ögren

Ama sadece beypazarıyla-ulustakinde rks gözüküyor, diğerlerinde var mıdır parçası acaba? Hem varsa bile bunlar örgütlenmiştir kesin aynı fiyatı verirler ama bir sormakta fayda var yine de. Bu arada bu manifoldu suzuki gn125 kullanıyormuş sanırım olmazsa öyle arayım.

arayıp sormakta fayda var. suzuki olayını tam bilemiycem ama rks ler suzuki patentli gs alt motor kullanıyor
uyumlu olabilirde olmayadabilir. kesin bişey diyemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar