Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğlumun 2,5 yaşından 5 yaşına kadar bindiği 4 tekerli bisikletimizi satıp 2 tekere geçiş yapmak istiyoruz.
Forumdan alan olursa indirim yapılacaktır. Nereye götürseniz gözler üzerinizde olacak bir çok kişi gelip nerden aldınız diye soracaktır. Yenisinden tek farkı lastiklerindeki aşınmasıdır...
İlk motorum pcx idi 1000 km kullandım sonra denk geldi bir büfe sahibine paket motoru lazımmış kendisinde de duke 200 abs vardı takas yaptık ve duke 200 ü de 1000 km kullandım.
Ev iş arası 7 km her gün sabah akşam motorla gidip geliyorum yolum 3 şerit gidiş ve 3 şerit geliş bulvar yoğun trafik...
Günaydın arkadaşlar iyi pazarlar.
Dün başıma gelen olayı anlatayım yorumları ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum.
2. Motorum olan duke 200 abs ye alıcı çıktı. Geldi motora baktı denedi sürdü.Beğendi alacak dedi ki ustaya götürelim. Bu çevrede usta var mı dedi. Ben alırken götürdüğüm Oktay...
Halkalı Atakent 4. Caddede bu Akşam halı saha maçından çıktım. Arabada 2 kişiyiz, kavşaktan ana yola sola döndüm ama kavşağa yanaşan araba hızlı geliyordu kavşağa 500 mt mesafesi var ve sellektör yapıyor yola çıkmamam için, fakat ben aldırmadan çıktım ve arkamda fren yapmak zorunda kaldı. Ben en...
37 Yaşında İlk Kez Motor Kullanan Üye
Evet o benim. 37 yaşıma kadar iki tekerlekli üzerinde motor olan hiç bir icat kullanmamıştım. Fakat 22 yaşıma kadar aktif olarak bisiklet sürdüm ve 14 yaşımdan bu yana araba kullanmaktayım.
İşyerinde motoru olan bir arkadaşımdan merak ettim ve rica ettim...