ardaydin6 kullanıcısının son içeriği

1. A

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

#20 sayfa olması için destek postudur.
  2. A

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

#20 sayfa olması için destek postudur.
  3. A

R25 koruma takozu takmalı mıyım?

Önerebileceğiniz ürün var mıdır r25 için
  4. A

eyvallah abi doğru diyorsun olduğu yerde düşmelerde pişman olmaktansa taktırmak daha mantıklı ya
  5. A

Eyvallah abi haklısın aslında çok kasmaya gerek yok ya
  6. A

Merhaba 2024 model r25 de R sliderların yanı sıra gp kompozitten koruma takozu takmamda fayda var mıdır? Yoksa faydadan çok zararı mı olur bana, şase kırma olayları vs. bilgilendirebilir misiniz? Aks koruma, egzoz koruma taktırıyorum, takoza gerek var mıdır?
  7. A

450Sr vs RC390

RC390 uzun yola uygun mu sizce, atıyorum istanbul-ankara arası
  8. A

R25 VS RC390

teşekkürler beyler, r25i eledim rc390 veya ninja grubuna bakıyorum da ninja400 nedense içine çekti beni iyice
  9. A

R25 VS RC390

eyvallah teşekkür ederim, peki ya ninja 400 için ne düşünürsünüz o da o fiyat bandında gözüme çarptıda sanırım üretimi durmuş acaba sıkıntı çıkarır mı parça vs konusunda
  10. A

R25 VS RC390

Arkadaşlar, Superlight 125'ten sonra tarz değişikliği yapıp biraz daha sportif bir motosiklete geçmek istiyorum. CBR 500 için 530 bin TL fiyat verdiler, bütçeme oldukça yüksek geldi. Maksimum 350-360 bin TL bandında, ikinci el eli yüzü düzgün 2024 model bir R25 ya da KTM RC 390 düşünüyorum. Uzun...
  11. A

Güncel Yamaha R serisi fiyatları belli oldu

r25 yerine gider cbr500 alırım
  12. A

Superlight 125 ve 200 arasinda beriz fark var mi

Bi 7 8 aydır superlight125 kullanıyorum tasarım olarak fenasal bir şey çok dikkat çekiyor, şehir içi sürüş olarak yeterli bence yüksek devirde güzel hızlanıyor tabi çok performans beklememek gerek. Yokuş çıkarken 2 kişi biraz zorluyor ama keçi gibi tırmanıyor. Düz yolda 80-90 rampa aşağı...
  13. A

Ne yapacağımı bilmiyorum, yardım edin.

hocam İstanbuldaysanız ümraniyede ki analiz moto ekspertize gidebilirsiniz gördüğüm kadarı ile motorun inciğine cıncığına feln her şeyine bakıyor bilgi alabilirsiniz belki oradan
  14. A

Japona Geçmeyi Düşünüyorum

motor fiyatları çok arttı ya bu gidişle neye bincez bilmiyorum
  15. A

Bana bi açıklarmısınız (rs457) (r 25) (450sr)

rs457mi cbr500r mı sizce