ardaozz kullanıcısının son içeriği

1. A

Zincirdeki pas nasıl gider?

İşe yararsa ürünü övüyoruz diye tepki gelebilir o topa girmemek lazım 😁
  2. A

Kör şeytan bazen al eline tel fırçayı sadece dış yüzeye dal diyor ama bu fikrimi belirttiğim kişiler büyük bir günahmış gibi asla olmayacağını söylüyor ama kola fikride hiç fena değilmiş 😂
  3. A

Benzer içeriğe sahip egzoz temizleyicim var küfü saniyeler içerisinde mahveder ama oringlere gelmesi durumunda onlarıda mahvedeceğini bildiğim için kullanamıyorum forumdanda bişey çıkmazsa kulak çubuğuyla falan bakla bakla uygulayacağım galiba.
  4. A

Motorum açık alanda 1 kış geçirdiği için zincirin dış yüzeyinde pütürlü paslanmalar oluşmuş zincirde bakla kitlemesi veya uzamada olmadığı için değiştirmekte istemiyorum acaba bu pas nasıl geçer? Not: gaz yağı,mazot,temizlik spreyi hatta belki işe yarar diye asperox bile denendi ama sonuç alamadım.
  5. A

Zincir hala gerilebilir mi?

Durum bu kadar vahim mi yav hocam 😂 1774968551 Orjinal zincir hocam ama motor 14k kmde olunca insan biraz daha gitsin istiyor yani ama bakla eksiltmek tehlikeli diye biliyorum. 1774968882 https://hizliresim.com/4ia1q3z
  6. A

Zincir hala gerilebilir mi?

https://hizliresim.com/1ceu0kv Zincir baya sarkmış ses yapmaya başladı ve gaz açınca vuruntu yapıyor ama sanki gerilebilecek pay kalmamış gibi geldi buradan sonra değişime mi gider ne olur acaba?
  7. A

Orjinal manet yerine kullanılabilecek manet önerisi

Aynı motordan bendede var geçen park halinde vurma sonucu devrildi ve debriyaj maneti yamuldu. Orjinalinide bulamadım mecbur cbr250 ninkini taktım idareten ama orjinali çok kaba duruyor gerçekten banada lazım kaliteli birşey.
  8. A

Cb250r tıkırtı sesi

2023 model 13.500kmdeki honda cb250r motorumda soğukken daha fazla sıcakkende orta seviyede metal tıkırtısına benzer bir ses var orta devirlerde kırrr ktktkt gibi bir ses geliyor sürüş esnasında motorun ön-üst bölümünden ve motor yakıt tüketimi yüksek sabah çalıştırmalarda aşırı benzin kokusu...
  9. A

Honda CB250R 140 geçmiyor

Sadece ses olacaksa gerek yok zaten güvenilir markaların fiyatları 3-4 orj fitre parası gerek yokmus.
  10. A

Haklısınız hocam teşekkür ederim. Aftermarket performans hava filtreleri hakkında ne düşünüyorsunuz? (kutu içi olmak şartıyla)
  11. A

Bakıma ya alanyaya gidicem yada muratpaşaya malum honda servisleri oralarda manavgatta yok :/ eğer muratpaşaya gidersem uğrarım hocam.
  12. A

Motorun olması gereken performans değerlerini korumaya yönelik mi yoksa ekstra performansa yönelik bir uygulama mı? Yazılım konusunda biraz çekiniyorum zaten bu blok cbr250 lerde krank problemleriyle bilinen bir blok çok zorlamaya müsait midir emin değilim ama belki bir gün gelirim yeriniz nerede?
  13. A

Şimdiye kadar böyle detaylı ve anlaşılır bilgi veren birisine rastlamamıştım çok donanımlı birine benziyorsunuz yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  14. A

Bilgiler için çok teşekkür ederim, bu motorda 12.000km de bir periyodik bakım varmış tahminimce hava filtresi ve buji değişiyordur bakım yaptırınca anlaşılacak gibi. Hız konusu sadece test amaçlıydı ben zaten motoru ağır devir kullanmayı sevenlerdenim sadece motorda bir hantallık olduğunu fark...