Orjinal manet yerine kullanılabilecek manet önerisi

Honda cb250r motor satın aldım biraz aksesuar eksiği vardı orjinal manetlerine baktım ama tip ve kullanış olarak beğenmedim bu manetler yerine trendyoldan dandik markalardan bir şeyler almak istemedim önerebilceğiniz manet tipi markası falan var ise görüşlere açığım

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
orjinal manetlerine baktım ama tip ve kullanış olarak beğenmedim önerebilceğiniz manet tipi markası falan var ise görüşlere açığım
maret.
v0i721w.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çin malı renkli manetlerden almayın da ne alırsanız alın. Bunlar bir zaman sonra debriyajı ayırmamaya başlıyorlar.

Şu sıralar benimde ilgimi çok çekiyor trendyolda satılanlar iş görür mü?

Motosikleti
Honda CB250R
Honda cb250r motor satın aldım biraz aksesuar eksiği vardı orjinal manetlerine baktım ama tip ve kullanış olarak beğenmedim bu manetler yerine trendyoldan dandik markalardan bir şeyler almak istemedim önerebilceğiniz manet tipi markası falan var ise görüşlere açığım
Aynı motordan bendede var geçen park halinde vurma sonucu devrildi ve debriyaj maneti yamuldu. Orjinalinide bulamadım mecbur cbr250 ninkini taktım idareten ama orjinali çok kaba duruyor gerçekten banada lazım kaliteli birşey.

Ayarlı olanları ne kadar ayar yapsanız da debriyaj kaçırmaya başlıyor. Ben de orijinal manetlere dönmeye çalışıyorum ama iki manete 2,5-3 bin(en az) vermek de istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar