Aragorn78 kullanıcısının son içeriği

1. Aragorn78

Hız Limitleri ve Karayolları Trafik Yön. değişikliği

Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle hız sınırları yükseltildi. Karayolları Trafik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 1 Eylül 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Motosiklet (L3) için yeni hız sınırları şehirlerarası çift...
  2. Aragorn78

Güvenli sürüş teknikleri kitabı - PDF

Selamlar, Faydalı bilgileri mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum. Bu sebepten aşağıda linkini verdiğim kitabı mutlaka herkesin okumasında fayda var. Yazım dili ingilizce fakat, bilgisayar ortamında açarsanız, içinde tıklıyınca yeni pencere ile açılan bir sürü teknik animasyon var...
  3. Aragorn78

Motor icin KGS

Dün bi arkadaşa rastladım (motor sürücüsü), KGS almış. Sınıf 6 aldın di mi dedim. "Yooo , ne farkı var ki" dedi. Coğumuz biliryordur belki ama bilmeyen ardaşalar için, KGS 'de sınıf 6 yani motorsikletler için halen %20 indirim uygulaması devam ediyor. KGS alacaksanız sınıf 6 alın. Detaylı...
  4. Aragorn78

Eğitim gibi kaza videoları ve Teknik analiz

Selamlar, Geçen sene 31 yaşında, daha fazla baskılayamayıp başladığım motor sevdamda şuan için az deneyimli (10.000km) bir sürücü olarak, motor sürmediğim zamanlarda bol bol kaza videoları izliyorum. Teorik bilgi okumanın yanında (fazlasıyla okuyorum), görsel unsurlar daha akılda kalıcı oluyor...
  5. Aragorn78

1 gecede 3 kez kaza atlatilir mi?

Selamlar, Bu gece basimdan gecenleri paylasmak istedim. İş çıkışı Sakaryadan izmit istikametine E-5 den gidiyorum. isiklarda normal kalktim e haliyle tum 4+ teker araclar arkamda kaldi, 1. olay - Sol seridin saginda hizim 120 falan birden 140+ ile ezigin biri beni sollayarak gecmeye basladi...
  6. Aragorn78

Gereksiz hareketler bunlar

Motor ustundeki gereksiz hareketler ve muhtemel sonuclari ile ilgili video. Paylasmak istedim. Videodaki özellikle en son sahneye dikkat, super zamanlama ;) http://www.izlesene.com/video/kazalar-en-hizli-motor-kazalari/998535
  7. Aragorn78

Motosiklet tutkunu 2 arkadaşın acı kaderi

Birbirleriyle çarpışıp öldüler. İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde ailelerinden habersiz motosiklet satın alıp gizlice binen 2 yakın arkadaş, karanlık yolda birbirleriyle çarpışıp can verdi. İkisi de kaza sırasında kask takmayan 28 yaşındaki Rüstem Özkul ile arkadaşı evli ve 2 çocuk babası 32 yaşındaki...
  8. Aragorn78

ilk ucus, ilk dusus....

Merhaba arkadaslar. Cumartesi arabama carptilar. Dunde motordan dustum :( :pr: Sitede hep ilk dusuleri okurdun ve cok merak edirdim benimkisi nasil olucak, sakatlanmadan olacak mi diye, ilk dusus diye nihayet oldu. Henuz dusmeyen arkadaslar, sari sülonun dedigi gibi "hepinizin sonu boyle...
  9. Aragorn78

Acun'un oyuncaklari

1,2,3. resimler, http://galeri.hurriyetmax.com/GaleriDetay.aspx?cid=30249&p=1&rid=27027
  10. Aragorn78

250 CC test motorcycle.com

http://www.motorcycle.com/shoot-outs/2009-250cc-streetbike-shootout-88953.html bu konuda cok test yapildi, en gunceli bu, yabanci siteden. GT250R 'a begeni var :) , ninja 250R in HP si biraz daha yuksek ama, GT250R in da tork Ninja dan daha yuksek. neyse , paylasmak istedim.
  11. Aragorn78

Firtina sonrasi motorunuz ayakta mi?

Merhaba arkadaslar. Benim basima geldi bari sizin basiniza gelmesin. Gecen motoruma bir bakiyim dedim (fabrika otoparkinda kendi tekli ayakligi ustunde brandali vaziyette duruyordu, kisin pek kullanmiyorum) . Motoru ayakligin ters tarafina yatmis vaziyette yerde kuzu kuzu yatarken buldum. Icim...
  12. Aragorn78

Egzoz yanigi

Arkadaslar 2 hafta once sıkışık trafikte aynalara deymeden cambazlik yaparak gitmeye calisirken bi yerde sıkıştım ve sag bacagim baldir tarafi egzozda 2. derece yanik oldu (hatta 3. ye yakın) ve sonrasinda enfeksiyon kapti , tedavi 2 haftadir devam ediyo. Yandigi an hemen buz koydum sonra eve...
  13. Aragorn78

TEM'de sagnak yagmura yakalaninca..

Merhaba arkadaslar. Bugun yasadigim tecrubeyi paylasmak isterim. Bugun, istanbuldan sakarya'ya gelirken (istanbul günesliydi) gebzeden sonra deli gibi sagnaga yakalandim. (motor tecrubem henuz 3000km) Yagmur o kadar siddetlendi ki arabalar bile 4 lulerini yakip sis farlarini actilar.Yani bu...
  14. Aragorn78

Egzoz bosaltma

Selam arkadaslar. 2008, GT250R motoruma egzoz modifikasyonu yapmak istiyorum ama servis egzoz degisirsen garanti kapsami disina cikar diyor. Sormak istedigim soru; Egzoz bosaltma yaptiran var mi hic? Cikan parca istenildiginde tekrar takilabiliniyormus eger bu mumkunse hem serviste hemde...

Yeni mesajlar