Gereksiz hareketler bunlar

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nedense hiçbirine üzülmedim :)

MFM

son haraket çgh :D diğerleri sınıfta kalmış müdür.. bende üzülmedim sürücülere ama makinalara yazık...

adamlar bizdekinin yarı fiyatına biniyo o motorlara onlar için motor parçalamak çok büyük bişe olmasa gerek ama ben izlerken daha çok motorlara üzülüyorum böyle vidyoarda :)

biz burada Remzi ye binelim adamlar milyarlık makineleri parçalasın .
adaletin bumu dünya...:pr:

arkadaslar benim analayamadigim nokta su: bircok kazada motor yere yatarken dusup suruklenmesini bekliyorum ancak yere degdigi anda sanki bi oyuncak gibi havalara zipliyor ve savrulmaya basliyor 180-200 kg luk bi casim nasil boyle pamuk gibi savruluyor?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sene 97.. fransadan bi tanıdık geliyor yazın. hatta doğumgünüm diye bana bi kaset getiriyor. benden bir iki yaş büyük fabrikada işçi ve o zamanın parası ile 3 bin.. elime kalan bu diyordu masraflardan sonra. orada iki üç ay biriktirsen bu parayı motosikleti alıyorsun.. yani.. parçalansa da çok koymaz.. burada ise ben nazaran iyice bir mühendis maaşıyla, iki yıl boyunca gerçekten iyi para biriktirirsem ancak alabilirim.. hadi parçala kolaysa.. :)

nedense böyle hareketleri beceremeyenler.teker yaparken düşenlere gülüyor.
bi gün siz düz yolda giderken düşersiniz o zamanda biz güleriz ne olcak.

son hareket gercekten iyi di cuneyt arkın gibi atladı motorun ustune :cherry::cherry:

kaşınmışlar eee etme bulma dünyası motora eziyet edersen böyle çöker tepene:pstopie yapcan haa alsana alsana:mrgreen:son hareket on numara videonun kahramanı seçiyorum:cat:

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
en sonlara doğru çim tepeye hızla dalan embesil ve aktif trafiktekiler hariç gerisine üzüldüm. geneli stunt makinaları, teker havası, arka dişli, kuyruk demirlerine bakılırsa tecrübesiz değiller. sadece şanssız anları ama trafikte olmamalı. kapalı alandakilere gerçekten üzüldüm.

bu arada genelde suzuki ss veya naked tercih edilmesi avrupa için bir kıstas olabilir mi?

ahhh suzukilerim ah....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar