Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERKEZE HAYIRLI PAZARLAR ARKADAŞLAR HERŞEYİNİ ÇOK HOŞ YAPMIŞLAR AMA GEL GELELİM EGSOZ ÇOK KÖTÜ DURUYOR SES MÜKEMMEL AMA GÖRÜNTÜ SIFIR SORUM CBR 125 R EGSOZU UYUMLUMUDUR?
ARKADAŞLAR KONU BAŞLIĞINDA DEDİĞİM GİBİ PLAKAYI ÇIKARIP VERİYORLAR HERŞEY BURAYA KADAR GÜZEL FAKAT SEN ALFA ROMEO YANİ ARABA PLAKASINI MOTOSİKLETE TAKARSAN ARKADAN KOYMUŞLAR GİBİ GÖZÜKÜR BUNU UYGUN EBATLARA İNDİRTENİZ VARMI HİÇ NERDE VE KAÇA MAAL OLUYOR ACABA?
ARKADAŞLAR BEN ÇAKAR LED LAMBA MONTE EDİCEM MOTOSİKLETİME AMA ELEKTİRİKÇİYE GİTMEDEN VE TRAFİK ÇEVİRDİĞİ ZAMAN SÖKÜP TAKABİLECEĞİM DEMONTE OLAN MODELİNİ ARIYORUM BİLEN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM TÜRKİYE ŞARTLARINDA TRAFİKTE MOTOSİKLET KULLANMAK ÇOKTEHLİKELİ BUNU ARTIK HERKES BİLİYOR AMA...
Slm arkadaşlar 3 adet makine var beğendiym piyasada fakat kararsız kaldım yardımlarınızı ve düşüncelerinizi esirgemeyin arkadaşlar hyosung gt250r honda cbr125r ve tvs apache rtr150 sizce?