Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motoru aldığında bayi sana 2 kağıt veriyor 1. Fatura, 2. Araç Tesciline İlişkin Geçici Belge.
Fatura ile sigortanı yaptırıyorsun. Daha sonra motoru kullanabiliyorsun ancak bildiğim kadarıyla en geç 1 ay içinde ruhsat için notere gidiyorsun ve 2. belgeyi yani geçici ruhsatı veriyorsun. Noter 2...
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hepsini tek tek okudum. Bir de motorun kullanma klavuzuna baktim orda da şunlar yaziyor
Türkçe çevirisi kötü olmuş. Ben tüm bilgileri sentezleyip ortaya karışık bir sey yapacağım. Anladığım kadarıyla birkac kez motoru kullansam cok büyük soruna yol...
Herkese selam,
İlk defa bir motosiklet satın aldım ve zincir bakımı konusunda tecrübeli arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Motoru ilk aldığımda aşırı tozlu olduğu için komple sabun ve tazyikli suyla motordan biraz uzak durarak yıkadım. Daha sonra bir kez yağmur altında yaklaşık 10 dakika...
Kullandığım ilaçları söyleyeyim ancak doktora danışmadan kullanmanızı tavsiye etmem. Doktorun bana yazdığı ilaclar
mide koruyucu olarak: Pulcet 40mg (etol'un mide rahatsızlığı yapma ihtimali var)
ağrı kesici: etol fort 400mg
kas gevşetici: miyorel 375mg
etol anti-inflamatuar oluyor...
belinize MR' filmi çektirip görmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Devlet hastanelerinden randevu almak biraz zor olabilir özel hastanelerden Beyin ve sinir cerrahisi bölümünden muayene ve MR için fiyat alın bence. Öyle internette gördüğünüz her egzersizi veya başkalarının önerdiği ilaçları...
Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir ARTES sorunundan dolayı beklediğim motosikletimi nihayet satın aldım. Bugün ödeme işlemini gerçekleştirdim ancak bayinin faturayı kartla ödediğim tutardan 30 bin TL daha düşük kestiğini fark ettim. Bu durum beni biraz rahatsız etti ama daha fazla beklememek...
Arkadaslar bayiyi bir daha aradim kontrol etti açılmış dedi. Yalnız fatura keserken fiyati daha düşük göstermiş ben de sigortasını falan yaptım ne gibi sıkıntı yaşarım ?
Apple olan samsungdan iyi çalışıyor demişsiniz ya, ne gibi bir fark mevcut. Telefonum Android olduğu için samsung olanı almayı düşünüyordum. Sizce yeterli bilgi veriyor mu?