Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar motorun hiç bir problemi yok sadece ön kaputta kırık var onunda parçaları var kaportacılık ufak bi işi var motor kısmı sorunsuz ve hatta bu kadar hızlı olanı bulamassınız ....
http://www.sahibinden.com/sr_50_07_sy_357_satilikWQQaXQQ11278705WQQpXQQdisplayitem
Motosiklet Tamircilerinden ve Parçacılarından Yardım
Arkadaşlar bana honda kinetik pridenin(80 lik) diyaframı lazım elinde hurda,söküp dağıtılmış bi kenara atılmış bi motor varsa bana ulaşabilirmi yada buna başka bir diyafram uyduran varmı.
motoru komple topladım (silindir piston karbüratör...
Benim elimde bi şase var buna ben bi vitesli motor uydurmak istiorum elinde kaza yapmış veya cok eski model deyip motoru bi kenara atmış yada elinde komple motor bulunan arkadaşlar sizden cevap bekliorum.
Piyasaya bi tanede ben kendi imalatımı cıkarıyım mobiletlerden 5 yıl sonra:P
Arkadaşilar...
arkadaşlar bende bi kinetik pride var bilirsiniz 80 lik bunu ben ayağa kaldırmaya
başladım ama bana biraz yedek parça lazım elinde olan yada satan yerleri bilen arladaşlar yardımınızı bekliorum