antalyasporr kullanıcısının son içeriği

1. antalyasporr

Satılık aprilla SR 50

arkadaşlar motorun hiç bir problemi yok sadece ön kaputta kırık var onunda parçaları var kaportacılık ufak bi işi var motor kısmı sorunsuz ve hatta bu kadar hızlı olanı bulamassınız .... http://www.sahibinden.com/sr_50_07_sy_357_satilikWQQaXQQ11278705WQQpXQQdisplayitem
  2. antalyasporr

Motosiklet tamircilerinden yardım

Motosiklet Tamircilerinden ve Parçacılarından Yardım Arkadaşlar bana honda kinetik pridenin(80 lik) diyaframı lazım elinde hurda,söküp dağıtılmış bi kenara atılmış bi motor varsa bana ulaşabilirmi yada buna başka bir diyafram uyduran varmı. motoru komple topladım (silindir piston karbüratör...
  3. antalyasporr

Yeni Motor Yapma Hazırlığım 100 cc-125 cc-150 cc Motosiklet Motor Aksamı Komple

Benim elimde bi şase var buna ben bi vitesli motor uydurmak istiorum elinde kaza yapmış veya cok eski model deyip motoru bi kenara atmış yada elinde komple motor bulunan arkadaşlar sizden cevap bekliorum. Piyasaya bi tanede ben kendi imalatımı cıkarıyım mobiletlerden 5 yıl sonra:P Arkadaşilar...
  4. antalyasporr

kinetik pride için yedek parça

arkadaşlar bende bi kinetik pride var bilirsiniz 80 lik bunu ben ayağa kaldırmaya başladım ama bana biraz yedek parça lazım elinde olan yada satan yerleri bilen arladaşlar yardımınızı bekliorum
  5. antalyasporr

antalyadan herkese slm lar

internette öle dolaşırken buldum ve bi bakıyım die girdim bidaha cıkamadım herkese slmlar aranıza kabul edermisiniz benide