AmateurBiker kullanıcısının son içeriği

1. A

Zincir Temizliği Hk. Yardıma İhtiyacım Var

Teşekkür ederim, aslında ay başı geliyor muhtemelen MOTUL'ün ürünlerini alabilirim veya varsa GP'nin ürünlerine de bakabilirim. Bugün yıkamaya heves ettim sadece. 1753960594...
  2. A

Suzi yeni gsx r1000r tanıtı

Egzozun motoru olmuş boğazdan geçirmişler.
  3. A

Balata spreyi ile kirini akıtıp daha sonrasında herhangi bir ustadan biraz çıkma yağ alarak yapabilir miyim bunu? Mümkün müdür?
  4. A

Selamlar, motorumu yıkayacağım ve ilk kez zincirimi temizleyeceğim. Oldukça kötü duruyor. Zincir temizliği için ne yapmam lazım? Elimde balata spreyi var ama zincir yağı yok. Nasıl yapabilirim? Yapabilir miyim veya? Motoru 9350 KM'de aldım şu an 10700KM'de hiç zincir temizliği yapılmadı. Nasıl...
  5. A

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Sanmıyorum ama üst CC'lerde bu naked veya adv modeller daha çok.
  6. A

Bu biraz da şey gibi bence; İşte chopper, harley davidson tarzı motosiklet kullananların diğer tip motosiklet kullananlara göre daha az ölümlü kaza oranı gibi bişey. Bu aletler de öyle çok fazla hızlanmadığı için ve stabilite sağladığı için bence.
  7. A

X-Max 250'den geçiş motoru tavsiyesi

Eğer ki vitesli beni zorlar mı diye düşünüyorsan ve yüksek CC geçmek istiyorsan bence ADV 750 de tercih edebilirsin. Tabii ki bütçen el veriyorsa. Ya da TMAX 560.
  8. A

Drift L Debriyaj Ayarı ve Vites Geçişi

Benim de 125 Vulture İ model motorum var alt kelle Drift L ile aynı bilen bilir. Bugün yolda gelirken 1'den 2'ye doğru atarken biraz çıtırtılı geçiyor şanzımanı elime alma olasılığım kaçtır. Bu dediğim olay sert vites atarken değil biraz yumuşak atarken oluyor. Özellikle duracağım zamanlarda...
  9. A

Biraz keyif meselesi diye biliyorum, biraz da yaş gereği artık standart bir oturuş gerekiyor. Bel bir yerden sonrasını kaldırmıyor. Super Sport makineler bu yüzden üst kıdemde fazla tercih edilmez. Genelde dediğiniz gibi Adventure veya Scooter tarzı motorlar daha çok ön plana çıkıyor bunlar...

Yeni mesajlar