Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elim anahtar tutar ben vida sıkamam demedim çok büyük sorun çıkartmasın,şanzıman sübap piston yamuldu kırıldı motor inecek olsun istemiyorum. yoksa vida sıkmak hava basmak yağ su antifriz değişimleri kolay iş. yeni modellere baktım süperlight ve regaller var o yüzden regalle ilgili bilgi almak...
desteğin için teşekkür ederim abi. zaten ehliyeti almadan 2 ay önce başladım ve ehliyeti alalı 3-4 ay oldu hala motor alamadım. çok kararsız ve parasız olmamın da etkisi ve kağıt üzerinde çok iyi ama bazı kullanıcların sevip bazılarının sövdüğü bir motor regal. benim bütçeme uygun 2 motor var...
estağfurullah sizi dinlememek olur mu? sadece vida dökmesi falan değil chopper cruiserda seçenek zaten az var olan en bilindik iki marka var birinde çok kötü yorum var süperlight ı kast ediyorum regal de de yorum yok şahsen regali sevdim ama kullanıcı deneyimi duymak da istiyorum. belki ona göre...
evet dediğim buydu işte bu yorumu çok kişiden duydum. ağır bir gövdeye zayıf motor takmışlar drift l bloğundan farkı yok sürekli bağırıyor ve vites göstergesi benzin şamadırası gibi basit parçalar sürekli bozuluyor. ben motorun biraz da gitmesini istiyorum 90 beni kesmez ilçeler arası dağ bayır...
superlight içinde çok kötü yorum okudum vida döküyor şamandıra vites göstergeleri bozuluyor falan diye güvenemiyorum
regal de hoşuma gitti. benim için önemli olan 1-2 regal yorumu görmek kötü yorum gelirse zaten superlight yada um renagreade tarzı bişeyler alacağım
öğrenciyim para çok yok. beni zora sokmayacak sürekli yormayacak yürütebileceğim bir chopper istiyorum. regal in daytona ve classic 125 modelleri hoşuma gitti. kağıt üzerinde de çok iyi motor uzun yol da düşünüyorum ilçeler iller arası. bir sürü forum ve başlık gezdim çok az var regallerle...