alphinzet kullanıcısının son içeriği

1. alphinzet

F1 Gold 2 Bilet

arkadaşlar F1 için 1 adet Gold2 kombine biletim var para lazım satınalmak isteyen olursa görüşürüz biletix de 420 ytl miş 250 ytl ye vericem arkadaşlarınızdan da isteyen olursa irtibat kuarabilirsiniz koltuk yeri :BLOCK 303 ROW 3 SEAT 12 eray 0532 272 76 71
  2. alphinzet

En aydınlık olması gereken günüm en kara günüm oldu :( ACİL YARDIM ARKADAŞLAR!!!!

Herkeze selamlar arkadaşlar konunun ozü şu 29.04.2007 c.tesi öğlende kızıltoprak istanbul motordan GV650 0 km motorumu teslim aldım . uçuyordum sevincimden . 220 km yol yaptım ve azım kulaklarımdaydı ta ki akşam annem aile topaltısında hasta olduğunu açıklayana kadar . dumur oldum resmen ...
  3. alphinzet

(düzeltme)ASİ KIZ Gt250 R VE ACEMİ BEN

Sevgili motosiklet net kullanıcıları ve yöneticileri :öncelikle dün gece açtığım konu ile ilgili olarak şunu söylemek istiyorum yaşadığım çok güzel bir günü sizinle paylaşmak istedim HYOSUNG GT250 R kullandım :cherry: ve çok mutlu oldum hatta okadar mutlu oldum ki :) sürekli okuduğum. çuvalla...
  4. alphinzet

ASİ KIZ Gt250 R VE ACEMİ BEN

ÖNCELİKLE HERKEZE SELAMLAR ŞİMDİ HERKEZ KESİN YANLIŞ YERE AÇTIN VEYA DAHA ÖNCE YAZILDI ANLATILDI FALAN DİE YAZAACAK . OLSUN KİM NE İSTERSE YAZSIN . UMRUMDA DİİL :queen: ÇÜNKÜ BUGUN GT250 R LA TANIŞTIK VE BEN BİR ACEMİYİM :cherry: . ASLINDA İLK TANIŞMAMIZ C.TESİ GECESİ ARNAVUTKÖY AKMERKEZ...
  5. alphinzet

Yeni Başlayanlar Nelere Dikkat Etmeli ?

:) Herkeze Selam Bir Motosiklet Hastasi Olarak Bende Sonunda Bir Makineye Sahip Olmak Istiorum Bu Güne Kadar Bikaç Kez Kullandim :) şu Anda Kursa Gidiorum Aralik Ayi Gibi Ehliyetimi Alip Yollara Düşcem Inşallah . Ama Acaip Bir Sikintim Var . -genel Bilgi Olarak Herkez önce Düşük Cc Li Bir...

Yeni mesajlar